|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: בכמה אתה מוכר עיצוב PSD מחיר התחלתי - מקסימלי | |||
100-250 ש"ח |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 24.44% |
200-450 ש"ח |
12 | 26.67% |
350-500 ש"ח |
3 | 6.67% |
450 + |
19 | 42.22% |
מצביעים: 45. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
שכחתם שזה לא חשוב אם האתר נראה מדהים וכולם יתפעלו אבל הוא לא עושה את מה מיועד לו.
למשל אתר שרוצה למכור מוצר מסויים צריך עיצוב מסויים שייתן יחס המרה טוב ושאנשים לא יתפעלו מהעיצוב וישכחו ממה שהאתר בעצם מוכר. |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא כל כך רלוונטי פה, חלק גדול לא חושבים באמת על קהל היעד ומה מטרות האתר. פשוט מעצבים יבש. והתוצאות שיצאו בסקר לדעתי לגמרי לא אמיתיות... ממש לא נראה לי ש18 מעצבים לוקחים פה יותר מ450 על עיצוב.
Last edited by deiner; 10-07-08 at 01:42.. |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבלזה לא בקשר ל- sheeze אז אפשר. XD. יכול להיות שבאמת יש פה 18 מעצבים "שמבקשים" על עיצוב 450 ש"ח, אבל השאלה כמה לקוחות היו להם (אם בכלל). כן ברור שבטח יש פה כמה מוצלחים שמצליחים למכור יפה.... אבל אני משום מה די בטוח שאת הלקוחות ששלמו 450 ש"ח (ומעלה) אפשר לספור על יד אחת (אצל רוב המעצבים פה). |
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני אישית לוקח בין 100-250 שקל.
זה כסף טוב! לאט לאט אני אקח יותר, אבל לא צריך ישר לקפוץ "למעמד הגבוה" ולקחת 300 שקל+. ולא לכולם יש את הכסף לשלם 300+. |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והם לא חברה אלה אנשים פרטיים. אם הרמה שלך גבוה יש אנשים שישלמו גם יותר מזה. |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אז באמת יופי להם! הלוואי וגם אני הייתי מרוויח ככה.
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואו, איזה חוסר בהבנת הנקרא...
א. דבר ראשון, אדיוט זה לא הדיוט. ואתה בעצם חוזר על מה שאני אומר, מי שלא מכיר את הרשת הולך לחברה המוכרת והגדולה. ה-10 אחוז שכן מכירים לא... ואין קשר למנהל עסקים, מאיפה הבאת את השטות הזאת? אנשים שלא מבינים את האינטרנט לא יבינו איזה אתר הם צריכים, אין קשר לחלוטין לאיך שהעסק שלהם מתנהל. ב. בטח שאני יכול להגיד לא רציניים ואני אפילו אגיד את זה שוב - עיצובים ב-100 שקל (או כמו של דפי זהב) הם לא עיצוביים רציניים. ג. ברור שזה מראה על ניסיון אבל לא על ניסיון של המעצב, זה מראה על הניסיון של האדם שקודד ותכנת את האתר. אני את שלי מסיים בזה שאני מגיש את ה-PSD, לא בזה שאני מחכה לראות אם המתכנת עושה עבודה טובה או לא.
חבר בקהילה
|
טוב בדיון הזה ממש חרג ממה שהוא היה אמור להיות... התוצאות לדעתי יצאו ממש לא אמיתיות... חח
לגבי דפי זהב למי שהזכיר פה לא מבין באיזה הקשר... הם מכינים הרבה עיצובים בחינם לעסקים שמפרסמים אצלם אז לא כולם משלמים ממש על האתר סתם שתדעו ![]()
|
|