|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: כמה הייתם משלמים? | |||
20-40 ש"ח. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 45.45% |
60-120 ש"ח. |
5 | 22.73% |
140-280 ש"ח. |
4 | 18.18% |
לא מעוניין לשלם. |
3 | 13.64% |
מצביעים: 22. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
-------------------- אם תוסיף את מה שצויין אני אשמח לקנות כמובן בגבול הטעם הטוב ולא להשתגע.. סה"כ יש הרבה חינמיות
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
המחירים שרשמתי זה כדי לבדוק כמה שווה לי לבנות אותה, וכן אני אבנה. היא תהיה מותאמת לכל חברה איך שתרצה לדוגמא:
אם אתם לא רוצים לנהל עובדים אז אני ישנה אותה. בעיקרון אני חושב לתת את התוכנה בחינם וכמו ש FreshServ אמר אחרי 30 יום התוכנה תבקש לשלם עליה. אני אתחיל לעבוד עליה במהלך החופש :O |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם מה שאתה מחפש הוא לעשות כסף, פתח ישום לקוח עם גיבוי על גבי NAS. מאוד פשוט והמחירים בשוק מזעזעים.
טבלאות, התראות, ניהול טפסים, מאזנים וכו' זה הכל שטויות, השאלה היא איך אתה מישם את הקונספט. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני מאמין שלהוציא 150 שקל-200 שקל על דבר כזה זה לא נורא אם זה יכול לעזור לעסק ולחסוך הרבה כאב ראש ולפנות זמן שאיתו אפשר לפתח עוד קצת את העסק
![]() אגב איזה מערכות ניהול לקוחות יש כיום שאפשר להוריד... בא לי לבדוק.
# 15 |
חבר על
|
Upanel של תומר מהפורום.
# 16 |
חבר מתקדם
|
במידה וזה עסק בינוני זה לא משתלם.
כי יש תוכנות שכאלו שגם מנפיקות חשבוניות, עם גב מאחוריה, תמיכה וכו'. אם אתה רוצה לפה מהפורום - upanel תספיק לרוב(חוץ מחיבור לDA וכו') אך אם אתה רוצה לצאת לשוק - זה לא משתלם(רציתי גם לפתח משהו כזה, עשיתי מחקר בקרב בעלי עסקיםף וזה לא כדאי.)
# 17 |
חבר בקהילה
|
הייתי משלם, תלוי מה המחיר.
התוכנה בהחלט עוזרת ומקלה על העבודה של חברות גדולות. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
המשך יום נעים.
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלת בפורום לא נכון.
הפורום זה מפוצץ באנשים שיודעים לבנות תוכנות ואם לא תוכנות יכולים לבסס את זה בממשק WEB. כך שאם השאלה מופנת אלינו, המתכנתים, התשובה היא 0. בנוגע לשאר הלקוחות במידה ולא הייתי מתכנת כמו שנאמר מעלי משלם ולא משנה מה המחיר בגבול הטעם הטוב, אך אם זה מבוסס ב ACCESS (לא שאני מזלזל בתוכנה אבל היא די בעיתית במיוחד בשידרוגים) אז המחיר צונח בכמה מאות טובות. בהצלחה בשידרוג המחשב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|