|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 32 | |
חסום
|
אגב יבגני
אדם ליכלך עליך? וואלה אני רואה הפוך מיזה ציטוט:
ואמר את זה מאחורי הגב שלך אבל מילים לטובה. צר לי לפחות זה מה שאני מבין ממה שיוסי אמר. |
|
![]() |
# 33 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 34 |
חסום
|
אין בעיה אני מכבד את זה
|
![]() |
# 35 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ובקשר לזה שאדם לא אמר כלום על יבגני אז תיקרא את החלק השני שספי אמר ואל תעתיק רק את החלק הטוב.... בכל מקרה גם אם אתה אדם או לא,זה לא מעניין אותי. |
|
![]() |
# 36 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואלה זה לא אדם פונטה זה איציק הוא מנהל של רדיו סנטר.
ועם כבר אדם פונטה הנה תגובה ממנו על מה שקורה כאן: יבגני אין לי מושג על מה אתה מדבר ואם זה ההוקרת תודה אחרי כל מה שעשית בשבילך אז שיבושם לך אני מעולם לא אמרתי עליך שום דבר רע אם אתה רוצה דבר איתי או שאפילו תקשר אליי ואתה יודע תמספר שלי אותו מספר לא החלפתי אותו. -------------- ותגובה ממני: אני קורה תתגובות, ואני ממשיך להזדעזע, פשוט בושה, ורק לפי רמת הדיבור .. רואים שיוסי בנאדם יותר עם שכל על הראש ממך . |
![]() |
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני עורך את שאר ההודעות, ובסוף איציק, אדם אמר שהוא למד טיפה ממך את הסגנון חח.. ואתה באמת לא רוצה להשוות שכל.. אל תכנס לזה.. אני לא אומר שאני יותר חכם, או יותר טיפש אבל לא מומלץ להכנס עם זה לויכוח.. הדבר היחידי שאני מצטער זה שפירסמתי את הביקורת ביום הולדת של ספי, רק עכשיו שמתי לב בפורום. זה באמת לא התכוונתי לעשות... שתיהיה בריא ומאושר עד 120. ספי ולא עשיתי את זה, בגלל שחזרת לפורום או משהו כזה, אלא מהסיבה הפשוטה שאתה רושם לי דברים כמו שאתה לא אישרת לי שאני בסוף יקנה מדניאל לשנה, ואני זוכר בוודאות שאתה אישרת את זה. אני התייחסתי אליך כחבר, ופשוט כואב שמשהו שאתה מנסה לעשות לו הכל, בא אליך ואומר לך אחרי שאתה רץ בין חברים שלך לעשות כמה שיותר מהר ופשוט לא ישנתי יש כאן כמה שעדים לזה שישבתי וניסיתי כמה שיותר מהר לעשות ואתה בא אומר לי שאני מזלזל בך, שאני לא מתנהג כמו חבר.. זה פוגע,לרוב אני לא מקשיב כי חברים שלי לא אומרים לי דברים כאלה, אז אם משהו אחר אומר לי אז שם פס, ברגע שזה משהו שאני מחשיב כחבר זה כואב... |
|
![]() |
# 38 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תשקר לפחות! לא רשמתי שום דבר כזה...! ושמע יבגני צודק יש לך יחס אחד המגעילים התחלנו לדבר איתך בועידה במסנג'ר ואתה כמו סליחה על הביטוי כמו חרא! התחלת לקלל אותי במקום לגיד לי תודה על זה שיש לך חברה קיימת היום! |
|
![]() |
# 39 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 40 |
חבר וותיק
|
יבגני.
למה פשוט לא שמת אותו באיגנור? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |