|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר למשקל ברור שיש הבדל, הבדל משמעותי למען האמת. אם אי פעם הסתכלת על קידוד \ סלייסינג \ איזה שם שלא תדביק לזה שכתוב בDIVים יכולת לראות שקוד הHTML קטן יותר ומצומם יותר משמעתוית. נכון שקובץ הCSS גדול יותר אבל כשאתה עובר בן עמודים קובץ הCSS כבר קיים בcache והדפדפן לא מוריד אותו שוב (אלא אם תכריח אותו להוריד). בטבלאות לעומת זאת הדפדפן טוען את כל קוד הHTML המסורבל פעם אחר פעם. המשקל של (נזרום איתך) סלייסינג לא משנה באמת מבחינת מהירות אבל תחשוב לבד... מה זה מהירות באינטרנט? זה אומר כמה ביטים בשניה יכולים לעבור בחיבור שבין השרת למחשב הלקוח. ככה שלדברים מסוג זה אין השפעה כלל על המהירות של השרת. מהירות טעינת העמוד תקטן ככה שהעמוד קל יותר. למעשה היתרון היחיד של טבלאות הוא שגם בדפדפנים ישנים יחסית (IE 4 למשל) הן יעבוד ואילו סלייסינג בDIVים לא. ציטוט:
בנוסף לכך שבניה חכמה מקצרת את זמן הפיתוח. ברגע שיש לך עמוד אחד מוכן בDIVים "הבשר" של השיטה הזאת (קובץ הCSS) כבר קיים דבר שהופך יצירת עמודי משנה לקלה ביותר (ולא בצורה מטופשת של העתקת אותו הקוד שוב והכרחת הדפדפן לטעון מחדש את המידע של העמוד שלך). אסכם ואומר שהבחירה בין טבלאות לDIVים צריך להעשות לפי קהל היעד. אם אתה מכין מערכת גדולה למשל (כמו שאמרו פה) שקהל היעד שלה לא מוגדר בוודאות צריך להשתמש בטבלאות כדי לאפשר תמיכה גם בדפדפנים ישנים, פלאפונים וכד'. אם קהל היעד הוא גולשים שמתמשים בדפדפנים מודרניים (IE6+) אין צל של ספק שהשיטה של DIVים עדיפה. ובאמת לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין למה. רק צריך לחשוב קצת ולהבין למה השיטה הזאת חוסכת משאבים. Last edited by Kfir.G; 23-06-08 at 19:04.. |
||
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
סבבה.
רק שלתכנת בDIV אני לא יודע (לעשות לדוגמא ששני דברים יהיו צמודים). אני צריך עוד ללמוד את כל זה. אפשר לחזורלנושא ולהעיר על התכנות שלי? |
![]() |
![]() |
# 13 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. לא משנה, קידוד what ever זה בסדר איך שעשיתי?
2. אולי לא שמת לב אבל החלפתי כל מני דברים בDIVים. ואני פשוט רוצה לדעת אם זה בסדר שעשיתי את זה ככה ואם לא אז מה לשפר!? כל כך קשה להגיד תשפר את ... |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
פחות תמונות הכוונה לחלק את זה במקום לאיזה 25 תמונות לנניח 10?
מה לא תקין בקוד? P= זאת בדיוק השאלה שלי. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי תודה רבה!!
אקח את זה לתשומת לבי. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ההבדל ברור: סלייסינג בעזרת DIV קשה לחיתוך באופן חד פעמי, אך בתווך הרחוק יותר יונח נוח לעבודה מול קוד מקור(פלט). סלייסינג מבוסס טלבאות, קל לחיתוך, אך קשה להתמצאות מול קוד מקור(פלט). |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
טוב הוויכוח נמשך, אז מותר אם טבלאות לא? ואני מתמצא במה שאני כותב כי נאי כותב מסודר אם הערות אפילו שהמסמך ארוך..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|