|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חסום
|
ציטוט:
זה אומר שאני יכול לגהץ? זה הכי חשוב.. בעיקרון. יש מינימום שצריך להכניס? או מינימום כל חודש? |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש לי דיירקט
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
שטיות!
בבנק הפועלים אתה חייב לפתוח חשבון בנק אם אחד ההורים. בנק הפועלים יתן לך רק ורק כרטיס דיירקט! כרטיס דיירקט זה כרטיס שאתה יכול לגעץ בו רק במידה ויש לך יתרה בחשבון אתה לא יכול לעביר בדיירקט 0.01 יותר מהיתרה שלך בחשבון. אם אתה רוצה לקבל את המלצה שלי לאן ללכת היית ממליץ לך על דיסקונט ואל תשכח אתה חייב להביא הורים! המשך יום נהדר! |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובטוח אפשר להשתמש בו כדי לאשר את פאיפאל + להכניס לפאיפאל כסף?. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וכן אני שחכתי לציין מתחת לגיל 16 אתה צריך להגיע בלווי הורים או בגיל 16 עם תעודת זהות .
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמרתי, אשראי לא תקבל.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
היום ניסיתי,על פי בנק הפועלים אפילו דיירקט אסור לי.
האם הם חייבים לתת לי או שזה על פי המצב רוח שלהם? כי הנציגה הייתה נורא עצבנית,לא יודע אם עליי.
# 18 |
חבר וותיק
|
כרטיס צעיר של בנק הפועלים, יש לי אותו מגיל 14...
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
יש לי לדוגמא 500 שקל בחשבון נגיד! אני יכול לגהץ ב200 לדוגמא ואז להוציא בכספומט עוד 100 הבנתי נכון? אם אין לי יתרה בחשבון אני לא יכול כי אי אפשר להיות במינוס. Light-למה נתנו לך תנסה יום אחר וללכת לנציגה אחרת. אבא שלי לא היה יכול היום אבל מחר הוא הבטיח לי על הבוקר מתייצב שם ראשון רק שלא יעשו בעיות! תגידו אני לא צריך ללכת איתו נכון? כיאילו שיחתום במקומי אבל אני ילמד את זה אפשר נכון? ותודה לכולם אני מקווה לעדכן אותכם כבר בצהרים! |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ויש עמלות? + זה עולה כסף שאתה קונה את הכרטיס? ומה הסכום המינימום של זה? ומה הסכום המקסימלי? ואפשר למלא את הכרטיס בכסף מתי שאני רוצה?. תודה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|