|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודם כל זה הרעיון הכי מוצלח לדעתי למי שרציני בענין, בנאדם שמשחק לא יקנה כרטיס רשת בשביל לרמות וגם לא ידע שזה בגלל זה. בקשר ל3, כל מתכנת הכי פשוט יכול להשתיל קוד ב C++ למחשב שיקבל את הכתובת וישלח אותה למסד. אז אל תדבר סתם |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
Whatever
|
ציטוט:
תפסיק לבלבל כאן את האנשים בבקשה.
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
Whatever
|
ציטוט:
זה לא אפשרי. בלתי אפשרי לקבל כתובת MAC דרך רשת האינטרנט הציבורית, פשוט מאוד.
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 26 |
Whatever
|
מחשבי Linux, מחשבים מאחורי Firewall, מחשבי MAC OS, מחשבים מאחורי נתב או מחשבים שסתם מגנים על עצמם (ואני מכליל Vista ו Windows 98) לא יאפשרו לך לבצע את הפעולה הזו של חדירה למחשב עם Winmgmt.
תפסיק להטעות כאן את המשתמשים בבקשה, לא ניתן לגלות כתובת MAC דרך רשת האינטרנט הציבורית. אני מבקש ממך לא להגיב שנית להודעה הזו. קיבלת הודעה פרטית בנושא המחיקה.
# 27 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הוא אמר לך שכן אפשר להשיג, אבל לא דרך האינטרנט, אלא רק ברמה הלוקאלית...במחשב עצמו או ברשת פנימית... מה שאומר, שאם כמו שאמרת האתר יתן להורדה תוכנה אז כן יהיה אפשר...אבל אז זה אומר שזה על מחשב המשתמש ולא דרך האינטרנט!.... אז חלאס..מספיק עם הוויכוח... לאתרי משחקי הימורים (כמו פוקר וכד') בד"כ יש תוכנות..וזה לא משחק דפדפן אונליין... |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
הגבתי תגובות עם קוד לתוכנהרק שהוא מחק ואפשר לחייב להורידתן רעיון, אני לא מכריח עם סכין שישתמש בזה אוקיי ?
|
![]() |
![]() |
# 29 |
Winner
|
אולי אפשר לקבל את שם המחשב דרך האינטרנט?
אני לא בטוח לגבי זה אבל אני חושב שאפשר לקבל את השם של המחשב, זה שמזהה אותו ברשת הפנימית הlan גם דרך האינטרנט.
# 30 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני אישית מכיר מישהו עם שם מחשב זהה לשלי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|