|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
אכן אתה צודק
אני לא רוצה דרך טופס ושימלאו שורת טקטס. אני רוצה שיופיעו השמות האפשריים ואם ילחצו עליהם הערך (השם שלהם) יועבר לטופס searchresult.php. אז אתה הבנת נכון מאד.. ונתת לי כיוון אבל הוא לא עובד. צרפתי את הטופס הנוכחי על מנת שיהיו לך נתונים מדוייקים של מה נשלח ולאן וכו'....אם יש לך סבלנות להדריך אותי יותר אודה לך. תודה
Last edited by Gitano; 13-06-08 at 15:48.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
אין למישהו רעיון איך להמיר את התיבת טקסט שבקוד ל-טקסט שיעביר
את המידע עצמו לדף?
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
יש לנו רעיונות, ואמרו לך את הדרכים, אנחנו לא נגיש את הקוד על מגש הכסף, לפחות לא בפורום הזה.
# 14 |
חבר חדש
|
אסור לתת כאן קוד?
גם אם זה רק המרה? או שינוי של אופן ביצוע?
טוב תודה רבה לכולם ביי |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
וואי די כבר להתחכם,
אתה רוצה דרך כפתורי רדיו אז תלמד על POST ו GET עם כפתורי רדיו זה לא כזה מסובך אם הצלחת לכתוב טופס POST ב PHP |
![]() |
![]() |
# 16 |
Winner
|
תעשה טופס רק שהכתפור submit שלו זה לינק.. לא מסובך
# 17 |
חבר וותיק
|
כשאתה אומר דבר כזה (לאור הידע שהציג פותח האשכול) מן הראוי שלפחות תסביר איך עושים את זה...
בכל מקרה הסבר קצרצר לפותח האשכול. יש לך שני סוגים של העברת מידע שכבר הסיברו לך עליהם פה. GET וPOST. השיטה הראשונה (GET) מעבירה מידע דרך הקישור דרך מה שמכונה QUERY_STRING. ככה בעצם העברנו מידע למשתנה a. כלומר $_GET['a'] = "b"; השיטה השניה (POST) מעבירה מידע בצורה דומה מאוד לשיטה שבה מעבירים מידע עם header. (כן למרות מה שמרבית האנשים חושבים בלי סיבה POST לא יותר בטוח מGET) שאיתה בעצם (בכלים שאני מניח שיש לך כרגע) אתה יכול לעבוד רק עם טפסים.עכשיו אם אנחנו רוצים להעביר מידע בGET אנחנו יכולים לעשות קישור פשוט HTML קוד:
<a href="http://www.domain.com/index.php[B][U]?a=b[/U][/B]">Text</a> להסבר יותר מפורט תכנס לאתר הרישמי של PHP. עכשיו בקשר לשליחת טופס בלי כפתור submit עושים את זה ככה HTML קוד:
<form> <span onclick="this.parentNode.submit()">submit</span> </from> HTML קוד:
<form name="myform"> <span onclick="document.myform.submit()">submit</span> </form> |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
תודה לכל העוזרים
במיוחד לך כפיר על ההסבר.
חיפשתי בקודים אחרים ומצאתי את מבוקשי, קצת משחק והבנתי את הרעיון והשימוש. מכל מקום תודה על ההסבר הנרחב הוא ישמש אותי בעתיד. זה מה שהייתי צריך: "http://localhost/searchresult.php?for=2&keyword=my name">my name</a></p> ניסיתי להבין מהכללים של הפורום אם יש איסור מיוחד על כתיבת שורה של קוד ולא מצאתי אז סליחה מכל הכועסים. מכל מקום כפיר תודה רבה על הסבלנות וההסבר. Last edited by Gitano; 19-06-08 at 18:55.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שמחתי לעזור אני מניח שאפשר לנעול? כפיר |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|