![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה | לגבי פתיחת חשבון בנק
אוקי אז לפני כמה חודשים היה לי יום הולדת 16.. ואני מחר ניגש לבנק לאומי לפתוח חשבון צעיר [16 ~ 18]
רציתי לדעת רק כמה כסף זה עולה? והאם צריך כסף להפקדה ראשונה? אני כבר יודע שאני צריך לבוא עם תעודת זהות
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני לא בטוח לגבי בנק לאומי אבל אני חושב שזה ככה בכל החשבונות הצעירים...
אין תשלום על פתיחת חשבון, אין עמלות, אין צורך בהפקדה ראשונית... עד שתגיע לגיל שמונה עשרה ואז תהפוך כבר לחשבון חייל תכין את היד יש הרבה חתימות |קורץ| |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא יודע לגבי לאומי
אני עשיתי בבינלאומי בגיל 15-14 בלי ת.ז הכל חינם בלי הפקדה ראשונית
# 4 |
חסום
|
אני פתחתי חשבון בפועלים לא שילמתי שקל , לא צריך כלום רק ללכת עם אחד ההורים .
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
יא אללה...
מה הבעיה להרים טלפון לבנק? מה הבעיה ללכת לבנק? אני יודע שזו המטרה של פורומים ובלה בלה בלה... אבל לא עדיף לקבל כזה מידע מהבנק עצמו? אני חושב שהם מבינים טיפה יותר מהילדים פה בהצלחה
# 6 |
חבר חדש
|
טוב שמע אחי אולי זה לא רלוונטי כבר אבל בכל זאת , פתיחת חשבון בנק לא עולה כסף ואתה לא חייב שמישו מההורים יבוא איתך אתה רק צריך איזה 20 שקל להכניס לחשבון כדי שיראו שהוא בסדר.
מה עוד הא ת.ז אתה חייב לקחת לכל פעולה בסניף שלך. (צריכים להביא לך תיק לא לוותר עליו ![]() Last edited by Maor_Rahamim; 16-06-08 at 00:55.. סיבה: שגיאה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני יסביר לך הכל מא' עד ת'
דבר ראשון במידה ואתה עברת 16 ויש לך תעודת זהות אין צורך להביא את ההורים. יש צורך בהפקדה ראשונית! הסכום של הפקדה לא חייב להיות 1000 ש"ח אתה יכול להפקיד גם סכום של 0.50 ש"ח הכוונה שלי שזה לא משנה איזה סכום אתה מפקיד אבל מומלץ להפקיד סכום מכובד אתה לא רוצה לעשות מעצמך צחוק על היום הראשון. בנוגע להטבות שאתה אמור לקבל: בנק פועלים: מביאים מנורת לילה או תי'ק בנק לאומי: mp3 או 100 ש"ח ל-fox או 500 sms לנייד מתנה (לא הייתי ממליץ לך על הקטע של ה-smsים בגלל שאתה יכול לקבל את זה חינם 3 חודשים ראשונים!!) בנק דיסקונט: 100 ש"ח ל-fox או כרטיס לבובמלה או תי'ק גב בנק הבנלאומי הראשון: 100 ש"ח שוברים לקניה ברשתות הגדולות של המזון: שופרסל,מגה,שפע שוק, + mp4 (סים לב עשיתי פלוס לא אמרתי או,הכוונה מקבלים את כל המתנות האלה אין צורך לבחור לדעתיי מבחינת מתנות הם הכי שווים אבל השירות שלהם גרועע.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|