|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חסום
|
עכשיו כל מה שנשאר זה לחכות לתגובה מצד יבגני
כי האמת שלעולם לא נדע מה קרה באמת |
![]() |
# 22 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עזוב אותך אחי הוא מדבר הוא מכיר אותו כנראה כמה ימים אני מכיר את יוסי מהוסטקומפ עוד לפני שהיה לו חברה הוא בנאדם הוא עזר לי במלא דברים !!!!
וגם כל פעם השרתים שלו היו נופלים שיבגני הזה היה משעה אותם והוא היה אומר לי תמיד בטח הייתה אי הבנה טעות משו אבל עזוב אותך הוא הרס לו את כל השם כל פעם השרתים היו נופלים עזבו תנעלו תאשכול הכל פה שטויות במיץ כולם מנסים ליפול עליו ! אבל כולם שקרנים הוא בחור טוב לפחות תתנו ביקורות נכונות ולא שקרים בגלל ש"רבתם" עם אותו בנאדם! |
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה חתיכת שקרן מניאק, אתה יודע, דבר ראשון אני ממש לא מתכנן להמשיך בתחום ואמרתי לך את זה מזמן וכולם יודעים ואני לא מפרסם מחירים אלא עוזר לאנשים אחרים אבל אתה מטומטם מלהבין את זה נכון??
אני שלחתי את עומרי שאתה איימת עליו?? מתי ?? אין לך בושה?? ו911FM זה אדם פונטה, שלא ישחק אותה תמים.. אני מחקתי לך משהו מהחשבונות של הלקוחות שלך ?? מתי אפילו לא התקרבתי לשם מה יש לי לחפש שם?? ואני אף פעם לא האשמתי את גלעד, אם אתה רוצה להראות היסטוריה אני ישמח לראות.. אין לך בושה לשקר... מה שכן אני ביקשתי המון עזרה מגלעד זה נכון במאה אחוז! אבל גלעד אף פעם לא הרס כלום.. ואני אף פעם לא אמרתי את זה! רק לידע כללי הדומיינים שלי הועברו ל אבל אתה מטומטם מלהבין את זה נכון?? החשבון שלך לא הושעה ואל תתחיל לשקר, חוץ מזה שזה ממש לא משנה, רק התחלת לעצבן לעשות את עצמך אידיוט שלא זוכר מה הוא אמר ומתי.. אז החלטתי לפרסם... רק הבעיה היחידה שאתה רק מדבר פקה פקה, עדיין לא הראת כלום שאני אמרתי שגלעד אשם במשהו, אני אפילו המלצתי לך עליו לקנות ממנו VPS אני דיברתי איתו ניסיתי להשיג לך מחיר טוב, אתה התחלת להגיד עליו דברים רעים אם אתה שוכח.. אני ממש לא מלאך, אבל אני תמיד ניסיתי לעזור עד כמה שאפשר, אתה לעומת זאת חושב את עצמך שהכל מגיע לך, ומשהו בכלל חושב לעשות לך רע? אתה באמת חושב שיש לי זמן לעשות למשהו רע מה אני משועמם בחיים?? וזה לא הוצאת דיבה, רק לידע כללי.. אתה יכול לשחק אותה חכם אבל אם תבדוק אצל מתלמד אפילו שנה ראשונה יסביר לך שזה דבר שאפילו לא יעלה בבית משפט.. אבל תנסה אני ישמח לראות... ואני מכיר את השמות האלה (עורכי דין), ואדם אני גם יודע מה הוא אומר עליי מאחורי הגב כי אין לו את האומץ להגיד לי מול הפנים... וכשהיה בעיה שלנו, שאני וסתיו עבדנו על הפאנל של הרדיו וזה נפל אני האשמתי משהו?? אני אמרתי לך אנחנו עובדים על זה וזה יתוקן, כשזה היה משהו אחר סיפרתי לך ... סיפרתי לך את האמת כי החשבתי אותך חבר, אבל טעיתי שסיפרתי לך את האמת לא מגיע לך לשמוע כלום... |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
911FM באמא שלי יש לו אותם תגובות כמו לאדם אלון תבדוק על פי ה IP של הספקית שלו האם זה הוא ותראה שזה הוא
![]()
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רק פירסמתי את האמת, אני לא מלאך אבל אתה מניאק! אתה יכול להמשיך לשקר כמה שבא לך, זה לא מפריע לי באמת שלא... לגבי תביעה אתה מדבר כמו ילד קטן כי זה לא נחשב לעילה אפילו... ואם עורך דין כל שהוא יחליט ללכת עם טיעון כזה אני ישמח לראות... ואל תגיד שאדם אמר עליי שאני בחור טוב כי אני יודע בדיוק מה הוא אומר עליי באחורי הגב... זה הסיבה שהפסקתי לדבר איתו, אין טעם... מיותר. ובנוגע לעומרי אין לי מושג בכלל שאיימת עליו אם איימת עליו, אני יודע מה אמרת לסלביק עליי. אני אישית סיימתי להגיב כאן, מצידי אתה יכול לראות עד סוף העולם באמת שלא מעניין אותי ושאני לא ישכח, בנוגע לרוני שהיו בעיות ואני מודע שהיה בעיה בשרת בIPT בשהותקן ברמת קרנל ולא הצלחנו להוציא אותו משם.. וזה גרם לנפילת שרתי רדיו, אבל בכל פעם ברוני התקשר לא משנה אם הייתי בבית ספר או בשיעור פרטי תמיד עניתי לו והלכתי הבייתה אפילו בזמן שיעורים בשביל להפעיל אותם מחדש. כנ"ל עוד הרבה לקוחות .. אתה יכול להגיד דברים מבלי לגבות שאני לא עוזר! |
|
![]() |
# 26 |
חסום
|
אדם פונטה לא אני לא
חח אני אומנם לקוח שלו אבל אני לא אדם אני איציק שוקרי. שוב פעם אין לי כלום נגדך יבגני ואני לא חושב שגם לאדם יש... מה בכלל אדם קשור לנושא זה שרבת עם יוסי מה אדם קשור לא ממש הבנתי Last edited by 911fm; 16-11-05 at 16:27.. |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה שאדם אומר עליי זה לא קשור לביקורת ואין לי שום דבר נגד אדם באמת שלא, רק חבל שהוא מדבר עליי מאחורי הגב, אם הוא רוצה שיפנה אליי בפרטי אני יסביר לו בדיוק מה הבעיה במה שהוא אומר עליי. |
|
![]() |
# 28 | |
חסום
|
ציטוט:
ואם היית אדם פונטה לא הייתי נותן ביקורת על חברה אחרת שחוץ מדי הוסט גם לינוקס סרב נותנים לנו שירות. אז אני לא יודע מי אתה ואיך הגעת לזה אבל אם יש לך עניין עם אדם תפתור אותו איתו אתה יכול ליצור איתו קשר אני יגיד לו אפיל ושיצור איתך קשר. |
|
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל ממש דומה, ואני לא היחידי ששם לב לזה... שים לב. בכל מקרה אם אדם רוצה לדבר איתי אני התחבר למסנג'ר שישלח לי הודעה בסביבות הלילה אני יהיה מחובר אחרי שאני יסיים ללמוד, כי מחקתי את כל המשתמשים במסנג'ר היו יותר מידי... |
|
![]() |
# 30 | |
חסום
|
ציטוט:
אני בכל לאל מבין מה אדם קשור לנושא ולמה ציינת אותו כאן או יוסי ציין אותו כאן. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|