|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני בעיקרון לא אוהב את כל הפלאגינים האלה זה סתם מעצבן אותי וגם יכול לגרום לבריק(פלאגין=הומבראו=תוכנות) :/ אני יכול להמליץ לך על פלאגין שמצלם מסך ופלאגין שיהיה אפשר לראות את הPSP על המסך מחשב(ככה גם אפשר לצלם GAMEPLAY בוידאו וזה כי בפלאגין של הצילום מסך בPSP אפשר רק לצלם)
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
WTF???? 70%??? איזה גנבים אלוהים ישמור
|
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
לי פעם אמר עובד מכס שאם מוצר מגיע עם טופס הצהרה של חוסר ערך מסחרי, אין להם לגיטימציה לעצור את המשלוח. מאותו יום אני דורש שכל משלוח חוקי (*אהמ* בתאוריה אולי יש כאלו שלא
![]() |
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שמסמנים על השליחה שזאת מתנה \ מוצר שחזר מתיקון |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לגובה המכס יש סמכות לעכב משלוח גם אם תכתוב עליו שהוא נשלח מאלוהים ואין לו שום ערך מסחרי. הם לא חייבים להאמין למה שאתה מצהיר, ואף יכולים, בנוסף למכס, גם לקנוס אותך. כנראה שהמזל שיחק לך והחבילות שנשלחו אליך לא נבדקו פיזית. אם המכס יפתח לך משלוח וימצא שם סחורה ב 1,000$ , כשמוצהר עליו "ללא ערך מסחרי", אתה תתחיל להזיע ולנסות להסביר שאין לך אחות. אם הם יחליטו לחייב אותך בקנס, הפתרון היחידי שלך יהיה לא לשלם ולהגיש ערר על ההחלטה. ובינתיים הסחורה אצלם, וההתרוצציות על חשבונך, ואני גם די בטוח שבסופו של דבר, במקרה כזה חובת ההוכחה תהיה עליך. אז לסיכום, הרבה עובדים על המכס, כולם חושבים שהם הכי חכמים, ובסוף גם הרבה לא נתפסים כי אי אפשר לבדוק כל משלוח ומשלוח, בטח שלא בדיקה פיזית. אבל המעטים שכן נתפסים משלמים גם בשביל אלה שלא נתפסים. |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
לי אמרו שבמידה ויש הצהרה, לא בודקים. ההצהרה היא טופס חתום ע"י השולח ומשרד הדואר המקומי.
עריכה: ד"א אמרו לי למלא טופס זהה כשאני שולח מפה לחו"ל, כך ששם לא יעשו בעיות. Last edited by עמרי שוסטר; 02-06-08 at 11:02.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|