|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: צבא-לאן אתם הולכים? | |||
קרבי זה הכי אחי! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 52.63% |
מודיעין - אנשים חושבים |
9 | 23.68% |
גובניק |
6 | 15.79% |
אחר(פרטו) |
3 | 7.89% |
מצביעים: 38. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר חדש
|
קרבי - כנראה לגבעתי
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הרבה אנשים פה מדברים על יחידות מובחרים כאילו זה חמוצים.. שייטת 13? דובדבן? קודם תגיעו לאיזה שהוא גיבוש.. אתם בחיים לא תבינו את גודל הקושי גם אתם חושבים שאתם בטח מבינים.. ואני לא מדבר על הגיבוש.. אלא על המסלול.. זה שמתאמנים 100 שנה אצל יובל עלם ועמית לכושר זה לא אומר כלום.. אז אפשר אולי לסיים גיבוש או לעבור אותו... גם זה בספק.. אבל מה מעבר.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל כל השבוע הקרוב אני לא הולך להיות בבסיס, אני בשטח אולי נתראה ביום ראשון, דבר איתי מחר בMSN... |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני אמרתי את זה בסוג של ציניות.. אם הוא רוצה ללכת למשהו גבוה זה המלצה שילך ליהלום.. אם לא בסה"כ לפי מה שראיתי ושמעתי הנדסה זה ממש טוב (גם אח של חבר וגם הייתי בצוקי עובדה והתעניינתי ושאלתי אנשים שאלות..) ואם קרבי בכלל לא מתאים לו.. אז סבבה זו החלטה שלו.. |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
יש לי עוד חצי שנה אולי,
אבל אני מאמין שאני הולך לקרבי למרות שכל מי שהיה בקרבי אומר לי לנסות להיות הכי ג'ובניק שיש חח.. לדעתי הכי חשוב שיהיו חברה טובים לא משנה לי איפה. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני גם מכיר אנשים לדוגמא הלכו לתותחנים ולגדודים ומצאו את עצמם אחרי חצי שנה מתחילים בספירת הימים עד השחרור.. מקווים לקבל תפקיד לא קרבי.. חפש משהו מעניין, אז יהיה לך טוב... שירות מעניין יכול להיות בסיירות או גדס"ר, מודיעין שדה, חיל הים ועוד.. את כל אחד מעניין גם משהו שונה.. ואל תתפסו אותי במילה, אני לא מכליל שהיחידות האלה והאלה מעניינות ואלה לא.. פשוט דוגמא מאנשים שאני מכיר.. נהנים גם משירות בגדודים ותותחנים.. בסופו של דבר.. לכולם נמאס.. גם לגובניקים.. יש מן טבע כזה.. שככל שאתה עושה פחות, הפחות שאתה עושה מציק יותר ממי שעושה יותר.. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
איפה אתה? 108? מצל"ח? מה יש כבר קרוב אלי...
![]() |
# 38 |
חבר וותיק
|
לי דחו תגיוס מ-28.7 ל-26.10
אני חושב שזה גיוס תותחנים פרופיל 72 והתקשר אלי איזה מפקד מתותחנים התחיל להסביר לי על החיל.. אז כנראה לתותחנים..מקווה שלא |
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר בקהילה
|
אחי אני משרת בהנדסה כמפעיל צמה קרבי ומה אני יגיד אני נהנה כול יום מחדש. קבלו עצה קטנה זה באמת לא משנה לאן אתם הולכים בסופו של דבר אתם זוכרים רק את האנשים .אל תילכו לדובדבן כי זה מגניב ,ואל תשללו את תותחנים כי זה לא סקסי.בסוף קרבי זה קרבי וזה מה שבאמת חשוב.ועוד דבר קטן הסטיגמות בצבא הם בדיוק כמו בחיים פשוט לא נכונות.
# 40 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עשה לי טובה אל תדבר אם אתה לא מבין, אף אחד לא סגור במודיעין עדיין, גם אלו מקורס ממ"ס של גאמ"א שהלכו לחתום קבע ושמעו קצת על המסלול. וגיוס יולי הוא לאו דווקא כלל צהל"י, הרבה יחידות מודיעין, לאו דווקא שקשורות ישירות לגאמ"א אבל כן קשורות למחשבים מגייסים בתאריך הזה בקיצור, רשמתי שאני מקווה כי כרגע אני בדרך ליחידת מחשבים במודיעין - העניין הוא ששומדבר לא סגור בצבא עד שאתה מוצב בתפקיד, אחרי הטירונות.. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|