![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
רוצה לעשות OC צריך עזרה
אוקיי המפרט הוא :
(CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3000MHz (MSI MS-7058 mainboard) (RAM) 512MB, 155.92MB free (HDDs) 111GB, 76.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM) (256MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 48m 42s uptime, 20h 1m 53s uptime record אני יודע איך לעשות OC ואני רוצה לעשות עם Rivatuner אבל השאלה שלי עד כמה תדירות כדי להגיע ? ואם אני יכול לעשות OC עם המפרט הזה ? דרך אגב אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
מה הטמפרטורות של המחשב שלך עכשיו במנוחה ובזמן עבודה?
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אין לך למה לעשות OC לכרטיס מסך כזה.. דבר 2 אם אתה רוצה לעשות OC למעבד אני לא מציע לך ה=P4 ידועים כדי חמימים ובטח שאל תעשה OC אם קירור סטוק. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והטמפ בזמן מנוחה 37. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
הטמפ על 37? אני מאמין שתוכל להגיע ל4GH אם יציבות.
דרך אגב איזה קירור יש לך? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא מבין מה יעזור לך OC לכ.מסך שכזה.
לא יהיו לך שיפורים בביצועים בWOW... מה אתה רוצה להריץ על הכ.מסך שלא רץ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
נגיד בCS 1.6 ב2 smokes שהיה 100FPS ולא 80FPS
|
![]() |
![]() |
# 8 | |||||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אל תצפה ליותר מדי, במקרה הטוב ביותר תצליח לסחוט 100MHz-200MHz נוספים בלי להתעסק בהספק והלוח אם שלך לא יסתדר במיוחד במידה ותחליט להתעסק. למה בדיוק קשורות הטמפ' במנוחה? ציטוט:
בנוסף, כרגע השיא העולמי מוחזק ע"י P4. אם נכנסים לפרטים אז גם המקום השני, השלישי, הרביעי והחמישי הם P4. הרשימה ממשיכה... ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אף אחד לא מבטיח לך מספרים. מה גם שלא הכל תלוי בתדר. |
|||||
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם זה מה שהוא רוצה בגלל זה לעשות OC וסתם לסכן את הכ.מסך ובכלל את המחשב עצמו עדיף כבר לקנות בזול כ.מסך טוב יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
מהתגובות שלך משתמע שמחשבים לא בדיוק הצד החזק שלך, אז איך בדיוק אתה מבטיח?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|