|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Winner
|
ציטוט:
אם היית ראש הממשלה היית חוזר לגבולות 67 בתמורה לשלום מלא עם הפלסטינים וסוריה ? |
|
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
ועוד משו אם אתה כל כך אוהב את הערבים האלה ואתה אומר שאנחנו לא מחפשים שלום וגם אתה חוזר אחורה אז תחזור עוד יותר אחורה ... תוכנית החלוקה הייתה להם הזדמנות לחיות איתנו בשלום לא ? הם לא רצו הם חיפשו מלחמות חיפשו להרוג והם קיבלו בראש... וכמו שאמרו פה "ישראל יכולה לכבוש את עזה ביום אחד אם צריך, האסטרטגיה של ישראל זה מגננה...לא התקפה..האזורים הכבושים, כבושים רק לסיבות בטחוניות...עדיף ש100 אנשים באשקלון ימותו? כי אם האזורים האלו לא יהיו כבושים, טווח הקסאמים יגדל....קח את זה כנקודה למחשבה..." ולא בשביל משהו אני גר בחלק כבוש בירושלים . |
|
![]() |
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
אתה תתמוך בהסכם כזה ? ולמה אתה חושב שהם שטחים שלנו (שלך..)? אני מדבר על הסכם מעשי .. לא הסכם שיכול להתפורר |
|
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
מרוב שסומכים עליהם. ערבי ישראלי עם תעודה כחולה נכנס ערב אחד לישיבה והתחיל לירות בכולם (אני מדבר על הפיגוע בישיבת הרב לפני כחודשיים) אפילו בינם לבין עצמם הם נלחמים אני לא חושב שניתן לעשות הסכם שלום עם אנשים כאלה . |
|
![]() |
# 5 | |
Winner
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואני חושב שאלו שטחים שלנו בגלל סיבות דתיות , פוליטיות והכי חשוב אסטרטגיות. |
|
![]() |
# 7 | |
Winner
|
ציטוט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122719,00.html יש גם את הפיגוע המפורסם במערת המכפלה ועוד לא מעט מקרים .. ולא יזיק אם תקרא כמה דברים מפה http://www.btselem.org/Hebrew/Testimonies/Index.asp זה אולי ישנה קצת את הדעה שלך . |
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תארגן משהו שיכול להראות ככה, ותאמין לי אתה תוכל לשכנע הרבה אנשים.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נייר שכתוב עליו 'שלום' והן חתומות עליו. או משהו באמת מעשי שיש בסיס סביר להאמין שהוא יחזיק ויתחזק במשך השנים ולא יתפורר תוך 20 שנה.
# 10 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני נגד העצלנים שיכולים,מתאימים וצריכים ללכת לקרבי ולתרום לארץ , אבל במקום זה הם מוצאים דרך להתחמק מזה ( דרכים יצירתיות מאוד דרך אגב ). ציטוט:
אבל תחשבו על זה ככה , אם לא נהרוג - ניהרג - מה עדיף? ( כמה שזה נשמע קשה ). |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|