|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב אתר עסקים שהכנתי
לפניכם עיצוב אתר שהכנתי בנושא עסקים
השקעתי הרבה בעיצוב הנ"ל http://img136.imageshack.us/img136/6...home100hk0.jpg יש אופציה לבעלי עסקים בפורום מכירת העיצוב שבת שלום Last edited by ProStudio.co.il; 02-05-08 at 17:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
לא תקין אחי http://www.siz.co.il/404.gif
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
נחמד.. יש חלקים מפוקסלים.. כמו בריבוע מימין.. החיתוך לא היה טוב..
היתי מוריד את הכוכבים שיש במלבנים כי זה לא מראה על מקצועיות חוץ מזה נחמד מאוד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
כן עכשיו עובד תשמע בכללי זה לא נראה כאתר עסקים.
מזכיר אתר של איזה בושם או דוגמנים ולוגו לא משהו אני הייתי עובד יותר על המבנה של האתר ועל הצורה שלו . |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד, שפר את מבנה האתר והלוגו. בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
נחמד. תעבוד על הכתב בכל המקומות....
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה שהעיצוב נעשה ברשלנות ובזלזול רב.
שים לב שאין גבולות ברורים לשום דבר. למה אני מתכוון? לדוגמא, הלוגו, תראה לאן הוא גולש עם הגודל שלו, אתה צריך לקבוע גבולות לכל חלק באתר, את החלק העליון עם הלוגו והתפריט, אפילו תצייר פס לבן שלא תעבור אותו ובסוף תוריד. ככה גם בחלק התחתון של הלקוחות, צד שמאל הוא צר והתמונות בחלק הימני ארוכים. זה נותן תחושה של בלאגן. הפיקסולים, אין לך מושג כמה זה גורע מהעיצוב, הרבה, מאוד. הטקסטים, שאתה כותב בגדלים קטנים, שבהפיכת העיצוב לאתר ייכתבו בHTML, אני ממליץ לכתוב אותם על מצב none כי ככה זה באמת ייראה אחר החיתוך וככה זה גם נראה מקצועי יותר, אני מדבר על טקסטים בגדלים של 10-12. בחלק של התמונה של האיש עם הטקסטים "tip in business", כל החלק השמאלי שם ריק ומת, זה נותן תחושה מאוד רעה. הלוגו, בחלק התחתון רואים שהouter glow שלו חתוך. אין לי מושג למה עשית את זה אבל זה לא מוסיף. לדעתי עדיף בכלל להוריד את הglow. ממליץ לך לעשות שיפור לעיצוב ע"פ מה שאמרתי ועוד חבר'ה כאן אמרו, זה רק יתרום לך להתפתחות. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תראה בעיקרון, זה לא הכי מושלם...אבל אתה בדרך הנכונה,
ז"א שיש הרבה מה לשפר, דבר ראשון, לוגו. דבר שני התמונה, באמצע היא לא תחומה במסגרת. דבר שלישי רווח ריק, אסור ! ה"חלונות" פשוטים מדי והחיתוך מפוקסל. 1. הלוגו הוא גדול מדי, ופשוט, מה שאתה צריך לעשות זה לשפר אותו, ולהקטין אותו למידות נכונות. 2. תוסיף מסגרת זה ייתן לעיצוב סדר ואירגון, אפילו מיסגרת בצבע לבן או אפור. 3. ליד התמונה בצד שמאל , יש שטח רייק מה שאסור בעיצוב,לדעתי תגדיל את התמונה ותיתן הברקה לבנה. 4. פיקסול בעיצוב אסור ! בהצלחה, אתה תשתפר אין מה לדאוג נתתי לך רעיונות לשיפור ![]()
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|