|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
[כתובות אימייל] Email Spammers - ספאמרים, ומה שביניהם
הרבה, הרבה, הרבה אימיילים שמכילים... כלום. לא ספרתי, אבל אני מאמין שהמספר מגיע לכמה מאות, ולא סתם כמה מאות - אלא מכמה משתמשים. חלקם חוזרים על עצמם, חלקם משתנים - חלקם מחדשים, וחלקם סתם באים בכתובות אחרות.
באמת שנמאס לי, ואם נמאס - למה לא לנסות לעשות משהו בעניין? תמיד חיפשתם רשימת תפוצה? תמיד רציתם להפציץ מישהו בפרסומת לאתר החדש שלכם? למה לא ביקשתם? ![]() www.Email-Spammers.info אני נואש מהעניין. אני מודע לזה שהספאם ימשיך לזרום אלי, ובעקבות האתר - אף יגבר, אבל למי אכפת? רשימת תפוצה בחינם, ואני בטוח שזה שימושי למישהו. הרשימה שם תמשיך לגדול, האתר ימשיך להתפרסם - והספאמרים? הם ימשיכו לשלוח ספאם - אבל יקבלו פי 4 בהמשך, כי זה מה שמגיע לזבלנים האלו. משתמשים - קיבלתם ספאם? בתור התחלה, שלחו לי את כתובת האימייל של המספים בהודעה פרטית, כאשר בהודעה הזו יש להוסיף את תוכן ההודעה שקיבלתם - בצורת [ CODE ], על-מנת שאוכל לוודא שהדבר אמין. את הכתובות שתשלחו, אני אוסיף לאתר, ואסווג את השולח לאחת מהקטגוריות הזמינות - ואם יש צורך, אוסיף קטגוריה חדשה, זה באמת לא קשה. כמו-כן, האתר בנוי בצורה די נחמדה שמאפשרת למתכנתים להוציא את רשימת הכתובות בקלות ע"י preg_match_all. לדוגמא, (לא ניסיתי את הקוד) PHP קוד:
ואני מחכה לדיווחים שלכם ![]() www.Email-Spammers.info
# 2 |
Winner
|
הבעיה עם ספאמרים זה שהם משנים אימייל בתכיפות. אני לא רואה איך האתר הזה יעזור למנוע את הבעיה.
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
אבל ב 1.99$ - מה אכפת לי? מבחינתי שיעמוד שם באוויר עם 100 כתובות אימייל של מפגרים שמפיצים דוא"ז, העיקר שלי יש תחושת סיפוק, ועוד כמה בוטים שיקחו את הכתובות האלו (:
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מצויין תומר, ישר כוח.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני לא מאמין שזה יעזור, אבל זה בטח לא יזיק. רעיון טוב
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Whatever
|
נקווה לטוב
![]() רק תדווחו, אני לא יכול לבד.
# 7 |
חבר וותיק
|
משעמם לך, אז אתה פותח אתרים כאלו?, נגמרו הרעיונות?.
לא יעזור בחיים, אבל קבל חח על הניסיון. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יש פעם משהו בסיגנון רק של טיק טק שמכניסים את הכתובת של הספאמר וזה מציף לו את התיבה :P
כל הכבוד תומר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מה שלי לא ברור זה למה נראה לך שהספאמר בכלל מסתכל על התיבה שלו?
יש לו מאגר, של איזה 10,000 תיבות שנפתחו ע"י סקריפט והוא שולח מהן מיילים ע"י סקריפט. הדרך היחידה להילחם בתופעה זה לפתח מנגנון captcha חזק מספיק שתוכנה לא תוכל לשבור. קיצר, ספאם זה טוב, מרוויחים מזה המון ונראה מישהו מצליח לעצור את זה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|