![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד ומתאים מאוד לסגנון של אתרים בחו"ל.
חסרים לי כפתורים במקום מילים מודגשות, חוץ מזה פרפקטו.
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה על התגובות.
לגבי אלו שדברו הקישור בן החלק העליון לתחתון - הרעיון היה לא להשתמש בחלק העליון כהמשך לתחתון, ההפרדה הייתה מכוונת. להוסיך אלמנטים כההים לחלק של התוכן סתם היה גונב את הפוקוס ויוצר מישמשץ
# 14 |
חבר מתקדם
|
ממש יפה, אני מאוד מתחבר לסגנון הזה, ממש אהבתי.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אהבתייי , רואים שהושקע פה מחשבה ויצא מדהים...
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
אז ככה העיצוב עצמו סבבה אבל :
Welcome to Open Mind Hosting! ממש ממש הורס לך את העיצוב התפריט בצד שמאל כזה לא מסתדר לי אני אגיד לך בעצם למה המסגרת שהכנת היא מעוגלת והטייל הראשון הוא גם מעוגל וזה סבבה זה בכדי שיתאים למסגרת ואז זה כאילו שיכפלת את הטייל העליון ושמת אותו באמצע והוא כאילו סתם מעוגל כזה ודבוק באמצע לדעתי תעשה אותו מרובע כדי שיתאים למבנה כמו שהוא עכשיו הוא כאילו סתם זרוק שם . עוד משהו בזכויות יש צבע תכלת והכיתוב הוא אפור אני הייתי משנה לצבע אחר כי האפור נבלע לתוך התכלת כזה וזה קצת לא ברור. השילוב צבעים עצמו סבבה החלק העליון (שחור אדום ) קטלני . בעיקרון כמו שאמרתי בהתחלה העיצוב מאוד טוב רק צריך לעשות פינישים אחרונים שלא עשית. תודה רבה ולילה טוב, מתן כהן. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד !
# 18 |
הוסטסניון
|
אהבתי מאוד
![]()
# 19 |
חסום
|
חמוד מאוד .. רואים שאתה לא משופשף חח (לא נשמע טוב..)
נתחיל בזה שהחלק העליון לא נראה מספיק משולב לשאר העיצוב.. תנסה להוסיף בשאר העיצוב אלמנטים שעיזרו לשלב את הבאר עם העיצוב.. החלק הימני התחתון מבוולגן מדיי תנסה להכניס אותו לתוך ריבוע של צבע שיסתדר יותר.. והחלק השמאלי התחתון פשוט לא יפה, תנסה לשלב שם את הצבע של הבאר.. ממ.. אני חושב שרקע מאחורי העיצוב יתן הרבהההה.. בהצלחה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
הייתי מקבל את מה שאתה מציע אם השנה הייתה 2006, היום הסטנדרטים והאופנה אחרים ממה שתארת
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|