|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,,
אני רוצה לדעת אם אני מאחסן אתר אחר ומרבית אורחיו מחו"ל, האם הוא יהיה איטי? ותודה רבה... |
![]() |
![]() |
# 12 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
שוב, תלוי על מה מבוסס האתר (סתכל הודעות קודמות שלי...דפי HTML בלבד/תמונות כבדות/מסד וכו'). וממ תלוי גם בכניסות...מאיפה הרוב נכנסים?
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,,
רוב האתר שלי או כולו מבוסס על SQL לכן זה טוב לאורחים מישראל.. השאלה הנוכחית: האם אורחים מחו"ל ירגישו משמעותית, למרות שאתרים עולמיים לישראליים הם פופולריים ועולים מהיר ותודה רבה... |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני חייב להסתייג -
כמעט ואין קשר בין איטיות האתר והמיקום הגיאוגרפי שלו ... תנסו פעם למדוד את העיכוב משרת בארה"ב\אירופה (מזרח רחוק זה משהו אחר) וישראל וזה מסתכם ב-200 עד 300 מילי-שניות (שזה אלפיות השנייה למי שלא יודע). הבעיה נעוצה בסוג ומפרט השרת עצמו, מבנה ותשתית האתר ובפרט בסיסי הנתונים, רוחב הפס ועוד ... עד שלא תבחן כול אלו לעומק ייתכן ותמצא עצמך משקיע הרבה מאמץ בהעברת האתר לשרת ישראלי ושיפור זמן טעינה שהוא כמעט זניח (תנסה למצמץ ב-300 מילי-שניות) ... כמי שמאחסן מספר לא קטן של אתרי-ישראלים בחו"ל אין לי כלל בעיות ובמרבית המקרים זמני הטעינה שלהם טובים הרבה יותר מרוב ספקי האחסון הישראלים. אם אתה כבר מתאחסן בישראל לך לאחת מחברות האיכות שיודעות לקנפג את החומרה שלהן באמת (SPD לדוגמא). אשמח לסייע לך באיתור שרת טוב בחו"ל.
# 15 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,,
אני מאחסן את האתר שלי בחו"ל,, אבל אם יש חברת איחסון טובה מחו"ל,, אז תשלח אליי בבקשה הודעה פרטית... ותודה רבה... |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
זה קשור למפרט האתר שלך ולמפרט השרת שלהן ... אתה מוזמן לפרט אותו כאן או בפרטי ואנסה לסייע לך.
# 17 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,,
המפרט הוא 400 MB דיסק קשיח.. BW גדול או יותר ותודה רבה |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
זה מאוד חלקי לגבי השרת ומה לגבי האתר עצמו? מהם המאפיינים שלו?
מה זה רוחב פס גדול וכמה אתה משלם כרגע?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|