|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מה דעתכם על המחיר של ה LCD הבאה ?
טלוויזית BAYERE - אם מישהו מכיר את החברה אשמח לקבל חוות דעת,
גודל 32 אינץ', אני לא יודע דגם מדוייק כי ראיתי את זה בחנות ורואים ממש חד וטוב אבל עשו לאבא שלי הנחה והיא עולה לי 3200 שקלים למחיר במזומן ואני מקבל גם 3 שנים מלאות של אחריות... בכל מקרה אשמח לקבל חוות דעת מקיפה על החברה BAYERE, תודה!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כשאתה מריץ חיפוש ב-Google.com והתוצאה הראשונה בעברית, אתה קולט שמשהו לא בסדר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא מכיר את החברה.. לפני כחודש קניתי LCD מדהימה! האיכות מצויינת ואני מאור מרוצה ממנה.גודל 32 אינג'
של SAMSUNG .. ב- 4.5 אלף שקל. ממליץ לך שאם אתה כבר משקיע אז תשקיע במשהו טוב הרבה כסף ולא באיזה משהו גרוע שיהרס אחרי חודשיים ותצטרך לבזבז שוב כסף. אם אתה שואל אותי.. החברות שאני ממליץ עליהם מנסיון הם sony .. כמובן וגם samsung.. חוץ ממסכי מחשב לא התנסתי בסמסונג אבל עכשיו אני רואה שגם בטלויזיות הם טובים! הנה לך קישור לlcd הזאת אם אתה רוצה.. הבעיה היחידה היא שהרמקולים בצד ויכול להיות שתהיה בעית מקום. יש עוד דגם חדש שלה R81 שהרמקולים למטה.. אבל לא כל כך אהבתי אותה.. אז הנה לך הדגם S81: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576888 אבל הנה לך קישור לזאפ של החברה BAYERE http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?So...B189989=189996 שוב אני אומר. אני ממליץ לך בחום לקנות טלויזיה מחברה מוכרת ולא חברה שראית פעם אחת. Last edited by -Amir-; 29-04-08 at 16:16.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חשוב להזכיר שמדובר ב-32", זה צעצוע מבחינת גודל ופונקציונליות מול המסכים הגדולים יותר. עריכה: זוכרים שאמרתי את זה? ציטוט:
אני מניח שמדובר בתוצר ג'נרי של אחת היצרניות שממותג מחדש בארץ. זה לא כאילו לא נשמע מעולם, וזה אומר שהמוצר ממש לא מומלץ. לפחות לא על ידי. Last edited by עמרי שוסטר; 29-04-08 at 16:35.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|