|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
צילום אתרים בקליק! מאפשר לצלם אתר בקליק
שלום,
נפתח האתר WEB2SNAP אתר המאפשר צילום של האתר שלכם בקליק בודד. כרגע בגרסת בטא, מאוד נוח וקל לשימוש. אשמח לדעתכם. www.Web2Snap.com פותח על ידי תומר (פקח ב-Hosts). המשך ערב נעים!
# 2 |
מ.תיכנות
|
כבר התנסיתי, אחלה שירות, נחמד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכל אופן בשעות הקרובות המערכת תעבור שדרוג למודול יותר מתקדם שיאפשר אימולציה של IE ובכך יוסיף תמיכה באתרים רבים יותר. תודה רבה על הדיווח!
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Whatever
|
כמובן. אני אדבר בתור מתכנת, בתור בעל אתר, ובתור איש שירות.
בתור מתכנת - בדיקת קוד מסויים / אתר מסויים על-פני מס' דפדפנים (בעתיד) בתור בעל אתר - הוספת Thumbnail של האתר למקומות שדורשים זאת (במידה והם לא יוצרים לבד), לדוגמא אינדקסים (המערכת יוצרת Thumbnail, ואני אתן אפשרות לקבוע גם גודל). בתור איש שירות - לאחר תמיכה בלקוח, ניתן להציג לו Snapshot של האתר ובכך להראות לו שהאתר עובד / הבעייה תוקנה. כמובן שהשירות עוד בחיתולים, אני יכול להבטיח דבר אחד - הוא בחינם, וזה פלוס אחד ענק.
# 7 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד , רעיון מיוחד.
רק דבר אחד לא הבנתי , למה על אופרה? שבערך 1% מהגולשים משתמשים בה. יש בעיה כלשהי עם IE\FF? |
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
זה בשלבי בדיקה. Opera איפשר לי להריץ אותו בצורה נוחה, אני בודק גם את האחרים.
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
כלי כזה באמת יעזור לי, תודה רבה.