הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > פורום תיכנות

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 15-11-05, 19:56   # 11
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Kuchi

Kuchi לא מחובר  

ABM אין מצב לעזור משהו בעברית ? הבעיה היא שאני לא סופר באנגלית ככה שאני לא יבין בגלל זה שאלתי עם מישהו מיפה יוכל לעזור לי :\ בכל זאת אני ינסה לקרוא את זה זה ברור אבל אשמח עם מישהו יעשה מצווה ...
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 19:58   # 12
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KuChI-PoChI
ABM אין מצב לעזור משהו בעברית ? הבעיה היא שאני לא סופר באנגלית ככה שאני לא יבין בגלל זה שאלתי עם מישהו מיפה יוכל לעזור לי :\ בכל זאת אני ינסה לקרוא את זה זה ברור אבל אשמח עם מישהו יעשה מצווה ...
בלי להעליב....אבל....לך תלמד אנגלית...אם אתה לא יודע אנגלית אין לך עתיד בתיכנות....פשוט וכך..
הרי הרמה בארץ אולי גבוה אבל אף אחד לא משתף...רוב הספרים/מדריכים/הסברים הם באנגלית.....
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 20:02   # 13
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל

Kuchi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
בלי להעליב....אבל....לך תלמד אנגלית...אם אתה לא יודע אנגלית אין לך עתיד בתיכנות....פשוט וכך..
הרי הרמה בארץ אולי גבוה אבל אף אחד לא משתף...רוב הספרים/מדריכים/הסברים הם באנגלית.....
LOL
צר לי להגיד לך יש לי במדעי המחשב בשפות הבאות 100 בבגרות ! C VB ACCESS SQL HTML ASP JS
פיזיקה עיצוב תוכנה מודלים חישובים חייב להגיד לך שעד עכשיו ? שאני ב 3 יחידות מחשבים לא קרה לי כלום ועברתי הכל כמו מלך !
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 20:03   # 14
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
LOL
צר לי להגיד לך יש לי במדעי המחשב בשפות הבאות 100 בבגרות ! C VB ACCESS SQL HTML ASP JS
פיזיקה עיצוב תוכנה מודלים חישובים חייב להגיד לך שעד עכשיו ? שאני ב 3 יחידות מחשבים לא קרה לי כלום ועברתי הכל כמו מלך !
אז צר לי להגיד לך...אחרי הLOL שאמרת...שכשתגיע לעולם הגדול ותרצה ללמוד משהו...אתה חייב לדעת אנגלית...אם זה לימוד עצמי אז אתה עוד יותר חייב,כל השאר..אוניברסיטה..אתה לא יודע אנגלית הם יגידו לך .... לך הביתה...
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 20:05   # 15
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל

Kuchi לא מחובר  

ציטוט:
אז צר לי להגיד לך...אחרי הLOL שאמרת...שכשתגיע לעולם הגדול ותרצה ללמוד משהו...אתה חייב לדעת אנגלית...אם זה לימוד עצמי אז אתה עוד יותר חייב,כל השאר..אוניברסיטה..אתה לא יודע אנגלית הם יגידו לך .... לך הביתה...
הנסת לי לחיים אוניברסיטה ? אלוהיםפ ישמור תן לי לסיים השנה תי"ב שלי ואני ממרם לידיעתך בצבא כן כן ממרם תוכניתן (התקבלתי) אז שיהיה לך בהצלחה ביקשתי עזרה אתה לא חייב להגיד לי מה ללמוד ומה לא ! אתה לא חייב לעזור לי אבל אם אתה בלעזור אז תעזור ואל תכנס לדברים שלא כשורים לך ! שיהיה לך כל טוב
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 20:07   # 16
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
הנסת לי לחיים אוניברסיטה ? אלוהיםפ ישמור תן לי לסיים השנה תי"ב שלי ואני ממרם לידיעתך בצבא כן כן ממרם תוכניתן (התקבלתי) אז שיהיה לך בהצלחה ביקשתי עזרה אתה לא חייב להגיד לי מה ללמוד ומה לא ! אתה לא חייב לעזור לי אבל אם אתה בלעזור אז תעזור ואל תכנס לדברים שלא כשורים לך ! שיהיה לך כל טוב
קשורים לי?אתה התחלת את הריב..אני כולה אמרתי לך שבלי אנגלית לא משיגים כלום בחיים...
ממרם....גם אני יכול להגיד לך מאחורי המחשב שאני תלפיות ושחקים....אבל בעצם לא נדע לעולם נכון ? (לא שאני מזלזל אבל יותר מדי אנשים פה אומרים שהם הולכים לX וY)...
ו"הנכסת לי אוניברסיטה לחיים" תראה לי מישהו שלא עבר קורס/תואר באוניברסיטה והגיע למשהו בחיים....ואני מתכוון במצב של היום...
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 20:13   # 17
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל

Kuchi לא מחובר  

ציטוט:
קשורים לי?אתה התחלת את הריב..אני כולה אמרתי לך שבלי אנגלית לא משיגים כלום בחיים...
ממרם....גם אני יכול להגיד לך מאחורי המחשב שאני תלפיות ושחקים....אבל בעצם לא נדע לעולם נכון ? (לא שאני מזלזל אבל יותר מדי אנשים פה אומרים שהם הולכים לX וY)...
ו"הנכסת לי אוניברסיטה לחיים" תראה לי מישהו שלא עבר קורס/תואר באוניברסיטה והגיע למשהו בחיים....ואני מתכוון במצב של היום...
אוקי בכל זאת עוד משהו ?
ואני לא רבתי איתך אולי חשבת שאני רב איתך אבל ריב אצלי זה לא דרך מחשב אדוני
ואין לי מה לריב אני בסך הכל ביקשתי עזרה מספיק פעמים עזרתי לבודדים כאן עוד אפילו לפני הגירסא החדשה של הפורומים ! ויצא לי לבקש עזרה ביג דיל אתה שכואב לך על האנגלית שלי
  Reply With Quote
ישן 15-11-05, 20:31   # 18
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
אוקי בכל זאת עוד משהו ?
ואני לא רבתי איתך אולי חשבת שאני רב איתך אבל ריב אצלי זה לא דרך מחשב אדוני
ואין לי מה לריב אני בסך הכל ביקשתי עזרה מספיק פעמים עזרתי לבודדים כאן עוד אפילו לפני הגירסא החדשה של הפורומים ! ויצא לי לבקש עזרה ביג דיל אתה שכואב לך על האנגלית שלי
לא כואב לי מהאנגלית....פשוט אני אומר שאין מדריכים באנגלית...
בכל מקרה....בהצלחה....מדריך לGD פירסמו פה איפה שהוא שהיה בILDEV
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום