|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
ABM אין מצב לעזור משהו בעברית ? הבעיה היא שאני לא סופר באנגלית ככה שאני לא יבין בגלל זה שאלתי עם מישהו מיפה יוכל לעזור לי :\ בכל זאת אני ינסה לקרוא את זה זה ברור אבל אשמח עם מישהו יעשה מצווה ...
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הרי הרמה בארץ אולי גבוה אבל אף אחד לא משתף...רוב הספרים/מדריכים/הסברים הם באנגלית..... |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() צר לי להגיד לך יש לי במדעי המחשב בשפות הבאות 100 בבגרות ! C VB ACCESS SQL HTML ASP JS פיזיקה עיצוב תוכנה מודלים חישובים חייב להגיד לך שעד עכשיו ? שאני ב 3 יחידות מחשבים לא קרה לי כלום ועברתי הכל כמו מלך ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ממרם....גם אני יכול להגיד לך מאחורי המחשב שאני תלפיות ושחקים....אבל בעצם לא נדע לעולם נכון ? (לא שאני מזלזל אבל יותר מדי אנשים פה אומרים שהם הולכים לX וY)... ו"הנכסת לי אוניברסיטה לחיים" תראה לי מישהו שלא עבר קורס/תואר באוניברסיטה והגיע למשהו בחיים....ואני מתכוון במצב של היום... |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני לא רבתי איתך אולי חשבת שאני רב איתך אבל ריב אצלי זה לא דרך מחשב אדוני ![]() ואין לי מה לריב אני בסך הכל ביקשתי עזרה מספיק פעמים עזרתי לבודדים כאן עוד אפילו לפני הגירסא החדשה של הפורומים ! ויצא לי לבקש עזרה ביג דיל אתה שכואב לך על האנגלית שלי |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה....בהצלחה....מדריך לGD פירסמו פה איפה שהוא שהיה בILDEV |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |