|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[שאלה] קניית מחשב נייד.
אהלן,
בימים אלה החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ![]() אשמח אם תתנו לי חנויות אמינות וזולות למחשבים ניידים.
# 2 |
הוסטסניון
|
שימושים..
תקציב.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בתקציב של עד 3000 ש"ח, עם 2GB זיכרון, שיהיה: HP או Dell או GigaByte או Lenovo-IBM, או משהו אמין אחר, המטרה של המחשב היא צפייה בסדרות וסרטים, עבודות תכנות, והרצת Vista Ultimate .
תודה רבה ומקווה שהדרישות שלי עומדות בתקציב, דוד. עריכה: חשבתי עלזה : http://www.sakaldutyfree.co.il/produ...&cId=18&sId=23 אבא שלי נוסע המון לחו"ל, הוא יוכל להביא לי. יש אפשרות לדעתכם שיתנו לי במקום הVISTA HOME PREMIUM שדרוג לזיכרון ל2GB?
דוד בן דוד. Last edited by DavidBD; 22-04-08 at 20:31.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
א HP הכי טובים בניידים זה מחשב פשוט פצצה עם שלט אם אני לא טועה אחלה שלט אממ מסך מאוד מאוד טוב צורב מהיר מקלדת נוחה הכל נוח וטוב אני ממש ממש ממליץ עלייו הבעיה היחידה היא כמו שאמרתי לדעתי הבעיה היא העמסה של HP אבל יש שאומרים שזה הRAM ויש שאומרים שזה בגלל שהכרטיס מסך חצי מובנה והוא לוקח קצת מהזכרון של המחשב או משהו כזה ואז זה בעצם מוריד מהביצועיים כשאתה שם AERO של VISTA אני עובד בינתיים עד שאני אל יימצא פתרון אני עובד עם הסקין כמו של 98 כזה פשוט כדי לא להעמיס על המחשב זה עובד חלק וכמו שצריך הייתי אומר שזה מחשב שיכול להחליף כל מחשב שולחני אחר גם יצאתי איתו לא פעם ולא פעמיים למקומות הוא לא כזה כבד ובקיצור מומלץ מאוד |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש אפשרות לקבל עוד מפרטים טובים הכוללים 2GB זיכרון עד 3000 שקל?
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אי אפשר לערוך, מצטער על הדאבל.
http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1726 - מה אתם חושבים על המחשב הזה ביחס לצרכים שלי ומחיר/תמורה?
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמה פעמים אני כבר ימליץ לך עליו. יש לי אותו כבר שלושה שבועות עוד מעט + - . הויסטה רץ חלק עם הרבה תוכניות ברקע קיצור ממליץ ! והמחיר בכלל.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני הולך עליו וקונה בנפרד סטיק נוסף של 1GB זיכרון.
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש סיכוי שיריץ פיפא ומשחקים קלילים כאלה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|