|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: אוכלים חמץ? | |||
כן בטח למה לא? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 15.91% |
לא אני יהודי אחרי הכל.. |
33 | 75.00% |
לא יודע נראה |
2 | 4.55% |
אני ישתדל לפחות.. |
2 | 4.55% |
מצביעים: 44. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפשר לחשוב מישהו אמר לך לצום שבועים? בסך הכול לא לאכול לחם אתה נולדת לאמא יהודית ליהודים יש חגים ומועדים לשמחה ואתה צריך לחוג אותם אף אחד לא בחר להיות יהודי אתה פשוט כזה! יש כאלה שמצטערים על זה ומעדיפים אחרת ויש כאלה ששמחים בחלקם ואני אחד מהם. אני נולדתי יהודי ואני שמח בחלקי ובאמונתי |
|
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מי קבע את זה? ודיי כבר עם האפשר לחשוב או מה זה כולה.... וכל השיט הזה! בוא תביא אלף ש"ח מה זה אלף ש"ח כולה אלף ש"ח בוא תביא לי... זה לא כולה למה שאני לא יאכל משהו שאני רוצה ומאמין בו? ואני חוגג את כל החגים ואני שמח ומאושר בכל החגים,אבל אני חוגג אותם ומאושר בהם בדרך שאני רואה לנכון ובדרך שמתאימה לי... כי אם אני יעשה מה שמתאים לי אני הכי יחגוג... ואני הכי שמח בחלקי ובאמונתי. ואין לזה שום קשר על שמירת מצוות. ועוד שאלה אם אנחנו כבר בנושא הזה,כתוב גם בתורה שיום שבת הוא יום מנוחה,אסור לעבוד,אסור להדליק מחשב\חשמל האם אתה עושה את זה?! אם כבר אמונה אז עד הסוף.... זה שעושים פה קצת שם קצת,פה בלמה לא שם בלמה לא אני בגדול בעד... אבל זה ממש לא שמירה על המצוות ועל הדת... עריכה: וכמובן כל ה"מצוות" שכתבתי כאן זה "מצוות" שעפ"י התורה. כי ביום יום אני עושה מצוות רבות... Last edited by ozsason; 22-04-08 at 21:56.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|