|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
האתר משרת את המטרה...
אחלה חשיבה בחלק של המשתמשים. בהחלט אתרים איכותיים מופיעים באתר. הדבר היחיד שלא אהבתי זה העיצוב ובצורה ספציפית, הצבעים. נורא מציק לי בעין, לא כיף להכנס לאתר. יש צבעים כל כך מתאימים ללוחות כאלו ובחרתם דווקא את הזוהרים והמסנוורים ביותר, חבל. כמו כן, לא אהבתי במיוחד את הבלוק שכל לוגו ולוגו נמצא עליו, אפשר היה משהו קצת יותר קליל קצת יותר פשוט ההשקעה צריכה לבוא באלמנטים הקטנים (טיילים, הפלוס והמינוס וכו') בהצלחה, יש פוטנציאל!
חסום
|
אני מצטער אם לא ציינתי זאת , אבל בכל פס [חלקו עליון של בלוק] יש תמונה של חץ בקצה השמאלי.
לחיצה עליו תפתח חלון חדש המאפשר בחירת צבע לאותו בלוק. אם צהוב מסנוור מדי ניתן להחליפו לאדום , כחול , ירוק. "הבלוק שכל לוגו ולוגו נמצא עליו", תוכל לפרט מה כוונתך? |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
לדעתי העיצוב מפריע מידיי.. אחלה רעיון ומערכת ושם כל הכבוד בהצלחהההה
אחראי פורום
|
נכנסתי היום לאתר(ראה את התגובה הקודמת שלי), ובמהירות אינטרנט של 2 וחצי מגה, לקח לי 8(!!!) שניות עד שהכל נטען!
עוד פעם - יש לך מלא טבלאות. טבלה לכל אתר. תקן את זה, ואני בטוח שזה ישפר בהרבה את המהירות - ויקח פחות תעבורה(פחות קוד). במקום HTML קוד:
<link href="./themes/default.css" rel="stylesheet" type="text/css" > </link> [HTML <link href="./themes/default.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> [/HTML] יש יותר מ-100(!!!) שגיאות CSS. לדוגמא: " style='5px'". |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
נראה נוח ומסודר מאוד.
בהצלחה ![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
אהבתי את העיצוב
חשוב לציין שהאתר עולה מהר מאוד + מעלה תמונות מהר למרות שהרעיון חרוש כבר, יש לך כתובת נחמדה בהצלחה! הגשתי בקשה להוספת אתר כבר ![]() |
![]() |
# 17 |
חבר חדש
|
אני חושב שיש לי אותך באייסיי או את השותף שלך עם יש לך
|
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
אבל למה להקפיץ? בשביל זה יכלת לשלוח לו ה.פ..
-נעול- |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|