![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
צריך עזרה ב JAVA
המורה נתנה לי תרגיל:
לקלוט מספרים עד שהמספר שנקלט יהיה שווה למספר אחר שנקלט איך אני משווה את המספר שנקלט למספרים שנקלטו כבר?
# 2 |
מ.תיכנות
|
מערכים? לקלוט את הכל למערכים, ובכל פעם לעבור במערך? (על זה לפחות אני יכול לחשוב עכשיו..)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
איני יודע JAVA, אך אני תומך בתשובתו של טל, ובנוסף, המערך כנראה יהיה array[INPUT], כל פעם שהוא קולט, array[INPUT] = 1
ולפני זה, כל פעם זה בודק, "האם array[INPUT] קיים ושווה 1?", אם כן זה יציג את ההודעה שתרצה |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
עוד לא למדנו מערכים אז בינתיים בלתי אפשרי
# 5 |
חבר וותיק
|
אני לא הבנתי מה אתה רוצה, נגיד הכנסתי 5 ואז הכנסתי 2 אני אצטרך להמשיך להכניס עד שאני הכניס 5 או עד שאני אכניס את המספר שלפני?
או עד שאני אכניס את הסכום הכולל? (בו תסביר לי את מהלך התוכנית ואני ארשום לך אותה) |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני צריך לקבל רשימה של מספרים לדוגמא
1 5 8 9 2 3 1 התוכנית תציג לי את המספרים שנקלטו עד שהכניסו מספר מסוים פעמיים (במקרה הזה 1 מופיע פעמיים ולכן זה יעצור ולא יציג את ה 1 האחרון והתוכנית תפסיק לקלוט)
# 7 |
חבר על
|
אתה לא יכול לעשות את זה בלי מערכים אלא אם אתה יודע מראש כמה מספרים אתה קולט וגם אז זה לא יעיל כי תצטרך מספר של משתנים בהתאם ולפי הוראת משרד החינוך ולפי ההגיון הכללי אין כל יעילות בכך.
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כמו שאמרו פה..ללא מחסנית/רשימה/מערך..אתה לא יכול לעשות את זה..
לדעתי מה שהתכוונה המורה, זה שהמספר שנקלט יהיה שווה למספר הקודם שנקלט..ואז השימוש הוא עם משתנה אחד וזהו... כל דרך אחרת לא אפשרית ללא ידע מורחב (מערכים וכל מה שכתבתי למעלה)... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|