|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח אני ניקרע מצחוק פה!
HosTake לך תחפש אותי ואת כל הקהילה בשירותים שלך! חחח אתה מביא לו פרטים שגוים הוא שולח לשהם ועוד עוד אשם? אה הבנתי טוב חחח איזה פיגור! |
![]() |
# 52 | |
Senior Member
|
ציטוט:
אתה יכול לתבוע אותם ואפשר להגיד להם 'ביי ביי' , וגם שהם יצטרכו לשלם סכופ יותר גדול מ-30 ש"ח זה בטוח . ![]() וגם , ה"חברה" תעלם ! אני מציע לך לעשות את זה .. |
|
![]() |
# 53 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה הפרנציפ שדפקו אותו |
|
![]() |
# 54 |
חבר על
|
קראתי חלק מהתגובות כי לא היה לי כח לעבור את כל העמודים ממה שקראתי חברת הוסטק אתם אשמים ב 100 אחוז אתם אמרתם לו מיקוד אחר זהו אשמתכם אל תנסו לצאת בסדר כי אתם לא בקשר ליניב ואושר תלמדו לפעם הבאה לא לקנות דרך חברות כאלו שטועים ואחרי זה מאשימים את הלקוח
יום טוב |
![]() |
# 55 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני אחשוב על זה ברצינות רבה, אני לא אוהב לגרור דברים כאלה לבית משפט וגם אני יודע שיכולים שמה ללהרוס להם את כל החיים, גם בגלל שהם לא רשומים במס ועוד כמה דברים.. האשכול הזה נועד לראות מה הם יגידו וללמד אותם לקח שלא ישכחו, כי עכשיו כולם בהוסטס יודעים איזה מין "חברה" יש להם. המשך יום נעים. |
|
![]() |
# 56 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט כמו שאמר פה popik פשוט בושה.. אבל למרות הכול הם לא אכזבו אותי. אני ראיתי כבר את הרמה שלהם פה בהוסטס. וביגלל זה ידעתי שהם לא יתקדמו הרבה.. Last edited by Enterclick; 15-11-05 at 17:38.. |
|
![]() |
# 57 |
חבר בקהילה
|
זאת חברת איחסון-מנוהלת ע"י חבורת ילדים שאין להם מושג איך לנהל חברה אמיתית.
מצטער להגיד לכם אבל זאת לא צורה מה שאתם עושים כרגע. שימו לב- בעלי החברה עשו טעות [רשלנית] ולקוחות החברה צריכים לשלם על אותה הטעות? נשמע הגיוני? אז אם כל הכבוד[ואין כבוד] תתנו להם תדומיין הזה. 40 שקל הפרידו ממכם מלהיות חברת איחסון סטנדרטית לחברה של חבורת רשלנים חסרי ידע בניהול. מצטער להגיד לכם את זה אבל זאת האמת. קחו את זה לצומת לבכם-שם ומוניטין החברה חשוב הרבה יותר מאיזה 40 שקל. |
![]() |
# 59 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 60 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |