![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ליגת פיפא 2008
אהלן,
הפתחה הרשמה לליגת פיפא 2008 שהיא ישראלית. להלן פרטי ההרשמה: חוקים: 1. IPL08 - חובה לכל שחקן ! 2. בהרשמה אתה מתחייב לשחק את כל המשחקים עד המועד הסופי. 3. דד ליין לכל מחזור: יומיים. 4. ICQ - חובה | מומלץ בנוסף: מסנג'ר 5. ניתן לבחור קבוצות מליגת העל והלאומית בלבד. 6. את המשחק משחקים 90 דקות בלבד, הארכה לא תחשב. 7. חובה לצלם מסך סיום המשחק ! ולא, התוצאה לא תאושר ! הסבר: הליגה תתנהל בדף אינטרנט מסויים שיכלול: - טבלה מפורטת - לוח משחקים - עמודי קבוצה - זירת משחק מפורטת על כל משחק - חדשות ועדכונים - מערכת תגובות על משחקים - לוח בקרה לשחקן - שידורים ישירים של המשחקים - רק לבעלי אינטרנט מהיר בליגה יהיו 6-10 שחקנים (תלוי לפי הביקוש), כל קבוצה תשחק אחת נגד השניה פעמיים. דף האינטרנט שבו תתרכז הליגה: http://gfg.sppages.com הקבוצות התפוסות אלו הן הקבוצות הרשמות כבר באתר ! אופן ההרשמה: מגיבים כאן באשכול בצורה כזאת: ציטוט:
נרשמת? אתה יכול להקדים את פתיחת הליגה בכך שתזמין עוד שחקנים ! |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
שם: עידן
כינוי בפורום: idan0401 קבוצה: מכבי חיפה (אם תפוס אז מכבי נתניה) אייסיקיו: 86617999 בעל ראוטר: לא אני מאשר כי קראתי את האשכול ואני מתחייב לפעול לפי החוקים הרשמיים של הליגה Last edited by idan0401; 20-03-08 at 14:28.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
שם: אילון
כינוי בפורום: eilon11 קבוצה: הפועל ת"א אייסיקיו: 457843254 בעל ראוטר: (כן/לא) כן יכול לארח עם אמצי אני מאשר כי קראתי את האשכול ואני מתחייב לפעול לפי החוקים הרשמיים של הליגה Last edited by eilon11; 20-03-08 at 14:34.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יש לך אישור מהמנהל לפתוח כזה אשכול?
אם תהיה ליגה בלי IPL אני ומוכן לשחק, הIPL דופק את הפיפא מניסיון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|