![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[layer [css/html
זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בדף HTML או בכל דף בכלל בשכבות.
בעבר נמנעתי להשתמש בשכבות בדרכים משונות, אך היום אין מוצא ואני חייב להשתמש בשכבות לכן אני מבקש את עזרתכם. הכנתי דף HTML פשוט, הגדרתי בו שכבה במקום מסויים באמצע הדף. עכשיו הבעיה שמיקום השכבה מוגדרת ביחס למסך [תחילת המסך] כלומר אם אני מכניס לוגו לקובץ HTML שלי אזי כל תוכן הדף יורד טיפה מטה והשכבה שלי לא עומדת במקום הנכון בדף. וזה עוד אחרי הוספת לוגו שלא לדבר על הבדלי רזולוציות של מסכים. האם יש דרך לקבוע שמיקום השכבה יהיה מוגדר לפי טבלה מסויימת של HTML? כלומר המיקום של השכבה יהיה 100PX מתחילת הטבלה [אנכי] ו-30PX מתחילת הטבלה [אופקי]. ואז זה אמור לפתור גם את הקטע של הרזולוציה לא? כי אני רוצה לשים משהו באמצע הטבלה עכשיו אם הגודל שלה מוגדר בפיקסלים אז זה אמור לעבוד. אם כן אשמח שתעזרו לי אם לא, תציעו כל דרך אפשרית לפתרון הבעיה כי אני כבר גמור. קוד:
<div style="position: absolute; width: 257px; height: 17px; z-index: 3; right: 691px; top: 402px" id="layer4"> <p align="center"><b><span lang="en-us"> <font size="2" color="#FFFFFF" face="Arial">60/100</font></span></b></div> |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני אשתדל לעזור, אם אתה יודעJS אני חושב שיש דרך "לתפוס" את המיקום של תחילת אובייקט כלשהוא,
לעשות עליו פעולות מטמטיות (+,-, וכו')ולהכניס את המיקום של השכבה בתור משתנה, אני לא יודע אם זה אפשרי, אני חושב שכן. בכולופן, אין דבר זה להגדיר שיכבה מצד ימין, ככה שהקוד הזה: right: 691px; לא תקין, אתה צריך להגדיר מלמעלה(top) ומשמאל )(left) אני אחפש דרך לעשות את זה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה!! אבל אני לא יודע JS למי שיש רעיון נוסף אשמח לשמוע עליו!
אם תצליח לעשות משהו אשמח גם לזה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|