|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
תודה על תרומתך.
|
בוגר
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
האתר לא עולה..
![]() |
# 23 |
אקס מנהל
|
לא חותם, אוהדי חיפה עם כל הכבוד לא ממלאים את קרית אליעזר, אין לכם צורך באיצטדיון ענקי. (ו - 14,000 זה מספר מכובד מאד בישראל)
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אני לא מאמין שיש פה אשכרה אנשים שנגד מתקן אימונים ואיצטדיון חדשים, רק כי הוא לא יבנה לקבוצה שהם אוהדים. לכו תתלוננו אח"כ בתור קבוצה אורחת שהאיצטדיון מגעיל ואתה צריכים לשבת ביציע ב'...קנו משקפות בדרך...
![]() |
# 25 | |
Winner
|
ציטוט:
גם אוהדי ביט"ר לא ממלאים לרוב את טדי ... |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
לא חותם!
יש כבר איצטדיון יפה בחיפה וצריך להשקיע במקומות שאין בהם איצטדיונים לדוגמא קריית שמונה ששם באמת ראוי לבנות איצטדיון חדש!
# 27 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ואני מסכים איתך, שאיצטדיונים כמו בקריית שמונה זקוקים לשיפוץ, אבל אפשר גם וגם. הטוטו משקיע בעשרות מקומות בו זמנית...זה שיבנו איצטדיון חדש בחיפה, לא אומר שאי אפשר לבנות גם במקום אחר בארץ... אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו...
![]() |
# 28 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
וגם בצדק יש לתושבי השכונה מימה לפחד, אפחד לא רוצה ביום מוצ"ש או במהלכה להיות מפוקק ואני בטוח שזה גם מפריע לרווחת השכנים הרעש והתהמולה שתהיה מתחת לחלונם.
![]() |
# 30 |
Winner
|
סתם לידע כללי : מגוש א' וגוש ג' רואים לא רע .. אבל אי אפשר לראות משחק מגוש ב' (החלק שנותנים לאוהדים של הקבוצה האורחת).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|