|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה]האם קיימת בעיה בין כ.מ. טוב למסך לא טוב?
קניתי מחשב חדש לפני חודש
מחשב די סבבה עם כרטיס מסך של ג'יפורס 8600 1 גיגה המסך שלי הוא די ישן(נקנה לפני 5-6 שנים) מאז המחשב החדש אני שם לב שיש לי כאבי ראש כשאני משחק במחשב משהו כמו שעה במחשב הישן לא היה לי הרעיון שעלה לי לראש שאולי בגלל שהכרטיס מסך שלי די טוב אבל המסך לא טוב נוצרת אי תאימות שבגללה נוצר כאב ראש האם יש בסיס למה שאני אומר? תודה |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מעריך שהכאבי ראש הם אולי בגלל ההגדרות של הכרטיס מסך - בהירות, חדות וכו'.
תשחק עם ההגדרות של המסך והכרטיס מסך למה שנראה לך הכי נוח, לאנשים יש נטייה לשים את הcontrast על המאקסימום, זה נראה יפה, אז... א'. זה משקר, הצבעים לא מציאותיים, לדוגמא מעצב, בחר צבעים, בהירות וכו', המשתמש לא יראה את העיצוב כמו שהוא אמור להראות. וב'. חבל על העיניים, מסנוור מידי. |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אתה צריך לשנות את Refresh Rate בהגדרות תצוגה
תשים על מקסימום, צריך להיות 85MHz או יותר |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
How to Change the Screen Refresh Rate of Your Monitor 1. Click Start, click Control Panel, click Appearance and Themes, and then click Display. Alternatively, right-click the desktop, and then click Properties. 2. Click the Settings tab, and then click Advanced. 3. Click the Monitor tab, and then click the screen refresh rate that you want to use. NOTE: • The default refresh rate setting is 60 Hertz (HZ); however, your monitor may support a higher setting. Check your manufacturer's documentation for information about the settings that your monitor supports. • If you use a higher refresh rate, you can reduce the rate that your screen flickers; however, if you specify a refresh rate that is too high for your monitor, your screen may become unusable and your hardware may be damaged. • Changes to the refresh rate affect all users that log on to the computer. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יש אפשרות לקבל את ההסבר בעיברית בבקשה?
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לחיצה ימנית על הדסקטופ --> מאפיינים --> תווית הגדרות (האחרונה) --> לחץ על "מתקדם" --> תווית תצוגה (?) --> הגדרות תצוגה --> שנה את ה60Mhz למה שנוח לך..
לי אישית יש ווינדוס באנגלית אז אין לי הסבר מדויק בעברית, אבל אני בטוח שאתה תסתדר חחח
# 8 |
חבר על
|
אוףף יש לי מסך 22" של SAMSUNG והכי הרבה זה 60,
זה גם פוגע בעינים? או שזה סתם עושה כאב ראש? |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |