![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
סביבות עבודה - php
היי,
אני מחפש סביבת עבודה נוכה וידידותית לעבודה עם PHP תודה לכל מי שיעזור. (דגש על השלמה אוטומטית אם קיים דבר כזה...)
# 2 |
הוסטסניון
|
מה הכוונה שלך בסביבת עבודה.
עורך טקסט ? PHP Designer התנסתי בכמה וכמה אבל פשוט עורך מעולה PHPD התנסתי ב : Zend , PHPEdit,NotePad,וגם NOTE PAD ++ ובעוד כמה שלא זוכר את שמם מכולם הוא הכי נוח בהצלחה אחי ![]() דניאל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש לינק להורדה מאיפושהו?
וכן הכוונה שלי לעורך כלשהו כמו שלc# וasp.net יש את VS ולJAVA את JDEV.... אגב אני ברמה גבוה ב.NET וJAVA ועכשיו מתחיל ללמוד PHP יש אולי מקורות מעניינים...?
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וללימוד PHP אני ממליץ מאוד על הספר: "מדריך שימושי PHP5 / סטיבן הולצנר" משם אני למדתי ספר מעולה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
Zend זה נחמד..אבל תכלס עדיף notepad רגיל..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מישהו יודע על עורך טוב שתומך בעברית? שאני שומר קבצים בZEND אז אחרי שאני פותח אותם שוב הם מחורבשים בג'יבריש...
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש notepad2
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לך על notepad++.
# 10 |
חבר וותיק
|
הכי טוב PHPD(PHPDesigner) אני גם משתמש בו והוא הכי טוב שיש הוא מראה לך שגיאות עושה לך השלמות קורא את כל השפות גם עברית וגם קורא את כל הסיומות באיזו צורה שבא לך אתה יכול למשל לשמור בסיומת asdasd וזה יקרא את זה כPHP גם אם אתה לא מבין מה פונקצייה עושה אתה לוחץ כפתור ימני ויש לך הסבר מהאתר של PHP ועוד מלא מלא דברים שמאוד מאוד עוזרים ונוחים בעבודה ניסיתי המון עורכים אחרים וזה הכי טוב שמצאתי אפילו היה פעם שלא מצאתי משהו שיפרוץ אותו כי הוציאו גרסה חדשה ואז ניסיתי עורך אחר ולא הצלחתי להשתמש בו מרוב שזה לא נוח ועד עכשיו אני כבר כמה שנים עם העורך הזה בקיצור אין יותר טוב ממנו
בקשר למקורות ללמידת PHP אני אישית לא מציע לקנות את הספר אפילו שיש הרבה שימליצו לך עלייו אני גם ממליץ אבל לא מציע אתה מוזמן לקרוא באתר php.eitan.ac.il ובאתר: learnphp.co.il תעבור על שני האתרים אחרי זה תכין כמה מערכות ותדע מצויין PHP במיוחד פה העורך יעזור לך בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|