|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נכון מאוד DELL ו IBM הם מה שנקרא סוסי עבודה מבחינת התמיכה IBM קצת יותר מתקדמים מDELL הם גם פותרים את רוב התקלות שלהם בתשובות ושאלות שמוכנות מראש מבלי זמני המתנה ארוכים.
בכל מקרה הכל שאלה של מה אתה מחפש לאיזה צרכים מה התקציב? ועוד. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() --- יש לי IBM ThinkPad שומם בבית כבר כמעט 11 שנה והוא עדיין עובד, ותאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת על עבר הנפילות שלו ![]() קודם כל הוא היה אצל אחותי ולאחר מכן הוא עבר אליי, ומה שכן אני יודע שאצלי הוא נפל המון זה פשוט מחשב עמיד, אני לא יודע מה איתכם אבל לי הוא החליק מהידיים כל כך הרבה פעמים והוא שרד הכל חחח בקשר לכל המחשבים הניידים החדשים אני לא ממש יודע מה הולך איתם כי אני עובד היום רק עם מחשבים נייחים, אבל אני יודע שלLenovo ולDell יש דגמים מעולים במחיר דיי נוח..
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
כפי שידוע לי DELL דיי מוביל בשוק הזה. בקשר לIBM היא גם מובילה בשוק הזה אבל כמו שנתקלתי בעבר ושמעתי, יש מספר מרכיבים של החברה שאינם עומדים בסנטרדנים הרגילים לכן אם תרצה להחליף חלקים וכו' יהיה סיבוך. הכל כמובן תלוי באיזה דגם אתה תיקח.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
רק חבל שזה יותר לא IBM אלא לנובו , החברה הטיוואנית שקנתה את הקו המחשבים הניידים של IBM
הדגם האחרון אם אני לא טועה של IBM עצמם היה T42 או משהו בסביבה הזאת לי אישית יש INFINITY באמת שהוא סוס עבודה ובכלל לא יקר יש לי גם בבית מחשב של LG והוא מחשב מצויין....
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ויש עליו גם את השם IBM וגם כנראה שהוא חזק כמו הדגמים הישנים שלהם. כנראה שעדיין יש ללנובו דגמים טובים, ויכול להיות מאוד שחלק מהנדסים שלהם הם אלו מIBM.
![]() |
# 16 |
t tc tcp tcp/ip
|
אין תשובה ברורה והחליטית לשאלה כזו.
כל אחד במחשב נייד צריך לחפש או להתפשר על מה שנוח לו אישית. לדוגמא: אם המחשב נמצא עלייך 90 אחוז מהזמן אתה תשקיע ותלך על הנייד הכי קל שתמצא אחרת תהפוך להיות סבל מבלי לשים לב. אתה תתפשר כאן על מסך איכותי/גדול על הכל העיקר שיהיה קטן וקל. אם המחשב לא זז מהבית והסיבה היחידה שקנית נייד היא כי זה יפה נוח ואו תופס פחות מקום לא אכפת יהיה לך שיהיה כבד. ולכן תלך לפי מגבלות התקציב על הכי גדול הכי מהיר ופחות תסתכל על משקל. לסיכום: כל אחד לגופו. מה שהכי מתאים יפה ואיכותי לאחד עלול להיות הסיוט הנורא של האחר.
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
LENOVO לא בידיוק קנתה את IBM היא סה"כ משווק PANEL של IBM וחומרה של IBM תחת השם LEVONO הם קנו מעין זכאות
אל תגידו מה שאתם לא יודעים IBM היא עדיין IBM והיא משווקת מוצרים תחת המותג IBM. היא יותר מתמדקת עכשיו בשרתים מאשר בשאר הדברים אבל עדיין קיימת. וזה שאבא שלו עובד בHP זה לא אומר כלום על HP להפך הייתי מציע לאבא שלו למסור בשמי הודעה לHP תייצרו מחשבים עמידים ואורכי חיים יותר ולא שאחרי שפג האחריות המחשב יתחיל להיתקל בבעיות, נכון שבשבילי ובשביל כל בעלי עסקי המחשבים זה פרנסה אבל אני מעדיף למכור מוצר איכותי ולהרוויח לקוח בדרכים יותר מקובלות. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
דברים שלא יודעים, סליחה? Lenovo קנתה את חטיבת הניידים של IBM. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
אין לי מושג !! תעשה אן דן דינו ...
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
אני משתמש ב-DELL Latutude X300 ומאוד מרוצה
לא התרשמתי מהקודמים שלי: IBM x31 ו- HP N800 מפחד מרגע שנצטרך לקנות מחשב חדש עם מסך "רחב" יש לי את כל האביזרים של DELL כמו מטען למטוס, סוללות מיוחדות... מה שטוב בדל שאפשר להמשיך להשתמש ברוב האביזרים גם במחשבים החדשים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|