![]() |
# 21 |
עסק רשום [?]
|
ללא כל צל של ספק cpanel. זה פשוט מושלם.
והעובדות מדברות בשטח. אכן בארץ רוב החברות מעדיפות DA בגלל העלות הזולה שלו. שדרך אגב, הוסט-דאיים ארצות הברית הינה ספקית CPANEL רשמית ומספקת את הרשיון במחיר הכי משתלם ברשת. וזה יוצא לא הרבה יותר יקר מ DA.
פרויקט בפיתוח: LanceFusion.com אתר למציאת עבודות ופרויקטים לפרילנסרים בכל העולם. ההרשמה החינמית לבטא עכשיו פתוחה! Last edited by RomeLover; 26-02-08 at 17:45.. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
כאחד שהשתמש בשניהם אני יכול להגיד שבגדול זה לא כל-כך משנה.
בשניהם יש "את כל הדברים החשובים". |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
נכון, לפחות כלקוח (אני לא יודע איך זה למנהלי שרתים) לא אכפת לי אם יש לי CP או DA כי מה שיש ב-DA יש גם ב-CP ואני לא צריך יותר (אם אפשר להוסיף בכלל) ומה שעושה את CP כמסובך זה הסקין
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
השטח מדבר על ידע בלינוקס, לא תדע- לא יעבוד, לא משנה אם תשתמש בCpanel, Directadmin או יוסיPanel לשאר הכותבים: הפאנל הוא מעטפת, לא מהות המערכת, הגיע הזמן שתתמקדו בדברים החשובים ולא בשטויות, כי בסופו של דבר, רובכם, כלקוחות - מה כבר אתם עושים עם הפאנל? פותחים מסדי נתונים? תיבות מייל אולי? מה עם הוספת דומיינים? אתם באמת חושבים שאחד הפנאלים "מגלה לכם את אמריקה"? באמת יש משהו שונה בין השניים? יש את מה שאתם רגילים לעבוד איתו - ולא מפתיע לראות שכל אחד "מעדיף" את הפאנל שהוא עובד איתו. מרגיז אותי לראות כאן את כל אנשי "העולם הגדול" שטוענים שבחירה בפאנל זול יותר נובעת מתוך "קמצנות ישראלית", זה כמו לטעון שכל הרומנים גנבים ולכל הגרוזינים יש ראשים מרובעים. מה שחשוב בשורה התחתונה זה לא אם יש לכם ממשק כזה או אחר לניהול השטח שרכשתם, מה שחשוב הוא שהשטח יהיה יציב, עם מספר מינימלי של תקלות, ואם יש תקלות? שכל תקלה תטופל בזמן מינימלי. למנהלי השרתים כאן, גם אתם, מתעסקים בזוטות, תלמדו איך לנהל שרתי Linux ולא איך להכיר את פאנל הניהול, תראו איך פתאום אין לפאנל משמעות עבורכם. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
טלכרט יקר, אף אחד לא בא להתנשא, ולדעתי זה מה שעשית.
זה שזה זול זה לא חדש, ועדיף כמו שאמרת לקחת זול מכיוון שאף אחד לא עושה כל כך הרבה בפאנל.. לדעתי לארץ מתאים DA, ולחו"ל CP. |
![]() |
![]() |
# 26 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
לפותח האשכול, עצה אישית: זה תמיד טוב למאחסן אתרים כבנאדם, לדעת לעבוד מול מספר פלטפורמות ולא רק מול פלטפורמה אחת. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | ||
מנהל ראשי
|
ציטוט:
פשוט קראת לי מתנשא. מתאים לחו"ל ולא לארץ, מקובל, למה? אף אחד לא עושה הרבה בפאנל, אני מניח שאתה מתכוון בארץ, ובחו"ל כן? ציטוט:
מ-2 סיבות: 1. אם פותח האשכול הוא אדם שפותח שירות של אירוח אתרים - הפאנל הוא לא זה שצריך להכריע כיצד המערכת שלו תעבוד אלה הידע שלו, ואז ההשאלה רלוונטית מהבחינה של "מה אוהב יותר קהל היעד שלי". 2. אם פותח האשכול הוא אדם שמעוניין לפרסם אתר - הפאנל הוא לא זה שיקבע לגבי חברה כלשהיא אם היא איכותית יותר או פחות. מה שאני כן אומר מעל לכל ספק בתגובה שלי הוא שבחירת פאנל הוא טעם אישי, בדיוק כמו לבחור מותג של מכוניות או נעלים. |
||
![]() |
![]() |
# 28 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
שוב, הכל שאלה של העדפת הלקוח, בגלל זה יש ללקוח אפשרות בחירה. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מבחינת פונקציונליות cPanel לקוח ובגדול... הוא בעל המון פיטצ'רים.
אך מנגד - מבחינת ממשק נוח וקל ומשאבי מערכת - DA זאת הבחירה. לדעתי, אתה צריך לחשוב יותר על הלקוח, כלומר על ממשק יותר קל... וכמו כן להתחשב במשאבי המערכת שלך... לכן עדיף DA. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|