|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
קיימת בעיה משפטית לעשות את הדבר הזה בארץ וזה אחת הסיבות מדוע חברות אחסון לא מציעות נפחי אחסון גדולים מאוד בישראל. כי הלקוח הישראלי על כל דבר יגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. ואם אתה קונה אחסון מחברה שנמצאת בארצות הברית. אתה תגיש תביעה נגדה אם היא לא תספק לך את שטח האחסון של 300 GB במחיר של 4.99 דולר לחודש ? בטח שלא , הרי העלות של הגשת תביעה לאזרח ישראלי נגד חברה בארצות הברית היא הרבה הרבה מעבר ל 4.99 דולר שאתה משלם לחברת אחסון. אבל פה בארץ , להגיש תביעה בבית משפט תביעות קטנות , על כמה כסף מדובר מבחינת אגרה ? 80 שקל בערך. כל הישראלים ידהרו לבית המשפט נגד אותה חברה ישראלית שרשמה 300 GB ולא מספקת את זה. להיות חברת אחסון בישראל ולהתחרות נגד נפחי האחסון בחו"ל זה בעיה יסודית ולכן זה לא קיים בישראל.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ראשית - יש לי חשבון בSERVAGE חברה גרמנית המציעה מעל 500GB ואני משתמש בערך ב200GB בתור גיבוי ולא העיפו אותי...
שנית - הבעייה המתוארת כאן קשה באמת! אני מספק ללקוחות פתרונות STREAMING (קו אחד 1Gbit ושני 100mbit) ובפועל מגיעים גם ל120mbit כשצריך. הלקוחות בודקים באינטרנט ומציעים להם אלפי צופים בו זמנית בכמה עשרות שקלים... לכל אחד אני צריך להסביר בנפרד על מה מדובר וכיוב'.... (זה ילדים. הם לא יכולים באמת לספק את זה במחיר הזה. לי זה עולה יותר וכיוב' ![]() יש הבדל בין OVERSELLING שזה מקובל באופן סטטיסטי (וכך דרך אגב עובדות רוב המערכות) לבין סתם זריקת מספר לחלל האויר. אני אסביר: בOVERSELLING הכוונה שיש לך קו 100mbit אמיתי ואתה מוכר ל6 אנשים קו מתפרץ ל50mbit. הרי מדובר על 300! ויש לך רק 100?! אם יש הנחת שימוש שהם רוב הזמן ב10mbit . ואז למעשה יש שימוש בפועל של 60mbit ואם אחד הלקוחות צורך יותר - נניח 30mbit אין בעייה. אבל גם במצב זה אם כולם ישתמשו באמת ב50 מלא תהיה לך בעייה. כמו לחברת חשמל... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|