|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה בPHP - איך אני מגלה מילה
הי,
נגיד יש לי רשימת מילים מוגדרות ושבכל פעם יופיע לי תמונה כלשהי כשמישהו רושם את אחד מהמילים נגיד רשימת המילים היא: משחק קודים שלב אז איך אני עושה שאם מישהו רושם דבר כלשהו אז יופיע לי תמונה נגיד של סמיילי? כלומר אם הוא רשם את המשפט: יש לי היום יום הולדת וחבר שלי הביא לי קודים למשחק ובעזרתם אני יוכל לעבור את כל השלבים מקווה שהבנתם חח תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שימוש בפונקציה str_replace...
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כמו GOOGLE ADSENSE הם שמים את הפרסומות לפי הטקסט |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אז ב str_replace למשל הוא מוצא את המילה "שניצל" אז הוא יחליף אותה ב"שניצל </br> סמיילי" או מה שתרצה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
או שאתה יכול לחפש את המילה בעזרת strpos
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה! אבל יש לי עוד שאלה איך אני עושה קבוצת מילים? ניסיתי ככה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
נראה כאילו הוא מחפש את הפונקצייה preg_match ואתם סתם מקשים על החיים שלו.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
או שאפשר לעשות כך
קוד:
<?php echo <<<lala <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255"/> <form method="POST" action=""> <center><font face="Tahoma" size="1"><textarea rows="5" cols="20" name="T1"></textarea> <b>:טקסט</b> <center><input type="submit" value="send" name="B1"> lala; $string = $_POST['T1']; $keywords = array("משחק", "שלב", "קוד"); $found=0; $string=" $string"; foreach($keywords as $word) { if(strpos($string, $word,0)) { $found=1; } } if(isset($_POST['B1'])) { if($found == 0) { echo "<br><br>במחרוזת לא מצוי אחד מהמילים"; } else { echo "<br><br>במחרוזת יש את אחד מהמילים"; } } ?> |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|