![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך עצות בנוגע לקידום
אהלן חברה,
יש לי בעיה, אני עובד על קידום של אתר צימרים. עכשיו אני יודע שזה קשה מאוד לקדם אתר כזה, ואני לא מקדם אתרים (אני רק מתנסה בתחום) עכשיו יש כמה בעיות, גם שיש מלא אתרים, וגם כי האתר הוא בפלאש. אז ככה: האמצעים שבהם נקטתי: * החלפת קישורים * קובץ robots * מפת אתר *הוספת לינקים של כל דפי האתר בכל דפי האתר. * שליחת הודעה לגוגל לבקשת אינדוקס (שמעתי שזה עוזר) אז ככה עם כל הדברים האלה, רק היום, אחרי חודשים גוגל החליט להכניס אותי במקום הראשון בשם של האתר שלי, כן אני יודע שזה קצת מטומטם אבל עד היום שהיו כותבים "בקתות שגב ברמה" בכלל לא היו רואים את האתר הראשי. היום אחרי שגוגל סוף סוף הגיע למסכנה שהאתר הזה הוא האתר הראשי, אפשר להמשיך לעבוד. אז ככה יש לי בעיה חמורה מאוד בגלל הכתב ההפוך, יש פה איזה מישהו שהמליץ לי להחליף את הקידוד זה לא כל כך עבד (יכול להיות שלא עשיתי את זה נכון). העלאת pr אני לא מבין למה עדיין אחרי כל האמצעים ה pr שלי עומד על 0. ואם למישהו יש עוד מאמרים, אז בכיף אנשים כמה שיותר יותר טוב. יאללה אנשים, אני עובד עצות. תודה מראש לכל העוזרים, |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש הרבה דברים עוד לעבוד על האתר.
חשוב שיהיו יותר מאמרים או טקסטים הכוללים את מילות המפתח. תוסיף בכל התמונות alt הכולל תיאור קצר של כל תמונה. אם אפשרי כולל מילות מפתח. לא מצאתי עמוד מפת אתר. ובאופן כללי התוכן באתר לא ממש מושך, למרות כל התמונות. כדאי שתקרא כמה מאמרים גם בנושא שיווק. הלינקים למטה "עמוד הבקתות" "לעמוד הסביבה" לא ממש תורם ליופי האתר. עדיף כבר לעשות תפריט ניווט מסודר כמו: עמוד הבית - בקתות - הסביבה - יצירת קשר וכ'ו. מאמרים באתר K יכולים מאד לעזור. בקשר לשליחת הודעה לגוגל בשביל אינדוקס לא תורם, אלה יכול רק להזיק. הPR מתעדכן לעיתים רחוקות. זה יכול לקחת בין 4 חודשים לחצי שנה. Last edited by NewsLast; 17-02-08 at 22:47.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אוקי תודה רבה על התשובה,
המפת אתר היא קובץ xml כמו שקראתי במדריך של גוגל. השאלה הלינקים למטה יתוקנו, פשוט חשבתי שגוגל יאנדקס את זה אז זה יצא יפה יותר. תודה על האתר של המאמרים. ובנוגע לpr נמתין בסבלנות... אם למישהו יש עוד עצות, יתקבלו בשמחה. יום (או יותר נכון כבר ערב) טוב, |
![]() |
![]() |
# 4 |
CEO at Foxfort Ltd
|
שים לב שבמילה צימר למטה קישרת ל http://www.zimmer-segev.co.il/index.html במקום לhttp://www.zimmer-segev.co.il/
בנוסף, אין כל איזכור של המילה צימר בכותרת האתר.
# 5 |
Winner
|
בגלל שהאתר שלך בנוי על פלאש
אתה צריך החלפת קישורים מסיבית |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא נכנסתי לאתר אבל כבר אומר
תכניס בכותרת את המילים החשובות לך תשים תגי מטא תנסה אם אפשר למרות שהאתר בפלאש לשים תיאור בקטן בכמה מילים של האתר ובו לדחוף את מילות המפתח המרכזיות קישורים קישורים קישורים המילה צימרים היא מאוד קשה במיוחד כי ריקונספט השתלט בלעדית על המילה עם 8/10 מהאתרים הם שלו/מקודמים על ידו בהצלחה
# 7 |
חבר וותיק
|
אוקי, כל השינויים יתבצעו ביום שישי תודה רבה רבה אנשים.
אז ככה: הכנסת תיאורים לתמונות החלפת שמות של הכותרת תגי מטא כמה שיותר לינקים (זה נכון שאפשר עד 40 בעמוד?) הרבה מילות מפתח וסידור האתר מחדש בנוגע לתפריט למטה. עוד משהו שנראה לכם שיכול לעזור? עוד שאלה, כתב הפוך בחיפוש של גוגל מופיע רק בחלק מהדפים בראשי מופיע הפוך ובאחרים מופיע רגיל, והמצחיק שזה אותו קידוד, מה עושים עם זה? איך אני עושה שיהיה לי מתחת ללינק לינקים מסודרים לעוד דפים באתר? את קובץ ה xml של מפת האתר צריך להכניס קישור אליו באתר? אם כן איפו? מבחינת קובץ רובוטים, אני עקרונית נתתי לו גישה לכל האתר: א. האם יש דברים שמומלץ לא לתת? ב. אם אין אז אם בכלל כדאי להשאיר את הקובץ? תודה מראש אנשים, עוד הצעות יתקבלו בברכה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אנסה לעזור לך במקצת
מה שאני אומר לך נאמר לי על ידי מיקצוען בתחום ואם תרצה יש גם קטע וידאו שמספר על כך
אתה צריך להוסיף מספר דפי html באתר שלך המכילים את התוכן שיש לך באתר ולכוון אליהם מהאתר הראשי וכן להגיד למנוע חיפוש ולגוגל זהו אתר פלאש אני מבין שיש בעיה עם הטכנולוגיה הזאת ולכן יש גם עמודים אשר מכילים את תוכן האתר בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|