חח אני בשוק.. מה זה "מתכנת אמור לעבוד בכל התנאים"? אולי בואו תבנו לו אתר כמו וואלה במחיר של פורום?
אני בתור מתכנת בחיים לא יעבוד תחת שום תנאים שלא מתאימים לי.. היה לי לקוח לפני כשבוע שנתן לי שרת בחו"ל עם פינג 300 אבל הוא עובד כל כך לאט.. עד כדי כך שזמן הזנת הפרטים של ה FTP ועד ההתחברות שאני רואה את התיקיות ב FTP שווה להכנה ושתיה של כוס קפה... אז בתנאים כאלו אני לא מוכן לעבוד..
ובהחלט אם בעיצוב שלך יש הרבה טבלאות והוא לא מוכן לעבוד ככה.. אז כן יש משהו במה שהוא אומר כי בסופו של דבר השם של המתכנת והמעצב מתנוססים להם מתחת לאתר או מאחורי האתר והם לא רוצים להתבייש בו... אז כן, הוא לא מוכן לעבוד ככה ועל זה אתה צריך לתת לו סכום כסף נוסף כמה שידרוש כדי שיוכל להפיק לך את המירב בלי לחסוך בכסף.
בסוף חיסכון בכסף באתרים = הוצאות מאוחרות יותר לאתר חדש.
ולא פעם ולא פעמיים היו לי לקוחות שהיו אומרים לי "זה בסדר.. זה אחלה! תשאיר" ואחרי חודשיים הייתי רואה אותם שוב אצלי "בוא תעשה לי מחיר לאתר חדש" והכיס שלי כאב אף פעם הם לא אומרים בלב שלם.
תן לו כמה שיצטרך אני מאמין שזה בן אדם פרטי ולא חברה אחרת זה היה עולה לך הרבה יותר.... ותרים באמת אתר ברמה ואל תגביל את המתכנת או המעצב בתקציב כי בסוף השם שלך עומד בראש האתר.
בהצלחה!
|