|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אין לי PSD.
טוב חפיף נמצא משהו אחר. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני מצטער שאני עובר על החוקים של דאבל פוטס אבל אין עריכת הודעה לאחר זמן מסויים, וגם אני לא רוצה לפתוח על זה סתם עוד אשכול.
אז השאלה שלי זה עם הכל קודד ב-tables, האם אני יכול לקודד את זה ב-div מחדש(יש לי את תיקיית ה-images) ? או שאני חייב את ה-PSD ? |
![]() |
![]() |
# 13 |
Whatever
|
kfirfer - פעם הבאה תבקש אישור ממנהלי הפורום להקפצה בבקשה.
# 14 |
חבר וותיק
|
תקנו אותי אם אני טועה אבל החיתוך הוא אותו חיתוך לכן נראה לי שזה אפשרי..
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
לא, זה חיתוך שונה לגמריי. יש הבדל בין,
טבלאות PS טבלאות DIVים של תוכנה אוטומטית DIVים שאתה בונה והכל. מה ההבדל? טבלאות של PS = מלא מידע לא נחוץ, לא ניתן להתגמש, קשה לעבוד, טבלאות? יותר פשוט לעבוד, יותר משאבים. DIVים של תוכנה אוטומטית? כמו טבלאות של PS. DIVים שאתה בונה? הטופ שבטופ ![]() אפשר לנסות, לראות, אבל לא - לא יהיו אותם תמונות |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואם אתה אומר שפה היא אפשר לקודד ל-DIV את מה שיש כאן, אז לא שווה לנסות ... |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אין כזה דבר לוותר אבל לדעתי אפשר לחתוך את זה שוב אם תעשה צילום מסך ואז תחתוך אבל בלי תוכן תעשה תעיצום מסך זה אפשרי לדעתי אבל תצטרך ללכת לאיזה מקודד ממש מקצועי ובייחד עם מעצב הם יכולים להציל לך את זה לדעתי אם אתה אומר שזה מאוד חשוב לך ואתה לא יכול לקנות איזה עיצוב אחר או להשיג אותו או משהו אז זה הדרך היחידה לדעתי להציל את זה...
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
זאת ביוק הסבה שלפיה- אם העיצוב לא חייב להיות מורכב, אל תעשה אותו מורכב.
ואם כבר העיצוב חייב להיות מורכב, אז תרכיב אותו בפוטושופ, זה גם ככה גרוע למנועים. אגב, לגבי קידוד לא נקי- אני לא רואה בעיה עם זה, בתור מתכנת הייתי מזהיר אותך על "סכנת" בזבוז משאבים(א התסכלתי באופן רציני על הקוד, אני סומך על האנשים פה), ולעצמי בונה ממשק, ככה שאני עובד בסה"כ שעה עם קוד לא נקי. דגש נוסף- להבא רצוי שהאדם שיעבוד עם הקוד, יעבוד עם חותך-העיצוב[או יחתוך אותו בעצמו]. ככה אפשר לדעת איך לבנות את הקוד בצורה כזו שתתאים לצורכי המתכנת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|