|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[אתר] אתר חדש! אינדקס אתרים & שימשון
היי,
אז ככה, אני תלמיד (לצערי) ואין לי הרבה זמן לבנות אתרים (בגרויות..) אבל אם יש משהו שאתה אוהב אתה תעשה אותו. אז בין מבחן למבחן בניתי אינדקס-שימושון כזה, גם לשימוש עצמי. הוא לא כל כך מושקע אבל לקח כמה ימים לבנות אותו. אני יודע שכיום יש עשרות אתרים כאלה אך אני חושב שלי יש היתרון כלשהו בעצם כני היתרונות: 1. האתר מכיל רק את האתרים השימושיים והפופולאריים, אין יותר מידי הצפה כדי שיהיה "מלא". 2. הלוגואים גדולים ולכן קל מאוד להתמצא באתר ולמצוא את האתר הרצוי תוך מספר שניות מועט. בכלל גם בלי יתרונות אלה אני מרוצה מהאתר ומקווה שיצליח. האתר ישתפר בזמן הקרוב, אולי אני אוסיף עוד קטגוריה שניים מקסימום על מנת לא להציף את הדף כמו שימושונים אחרים ובנסוף לכך הדומיין ישתנה. אז לפי שאני אציג את האתר אני אבקש משהו שבגללו פתחתי את האשכול הזה. אני מעוניין לקבל ביקורת על ההתקדמות (אם יש כזו). אז ככה: התחלתי עם האתר הבא: www.helpforsite.co.nr לאחר מכן בניתי דף קטן כזה על גוגל אדסנס: www.money1.co.nr לאחר מכן בניתי אחד יותר גדול ומפורט: www.dolarim.co.nr ועכשיו..: www.imager.co.nr כן כן הדומיין לא קשור אבל כמו שאמרתי הוא יתחלף. אז? יש התקדמות? אפילו קטנה באיכות האתר וברמה? תודה רבה וסליחה על החפירה
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 13-02-08 at 15:35.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חבר וותיק
|
דומיין חינמי, לוקח המון המון המון המון זמן לעלות.
אני ממליץ לך לעבור שקת (אני ממליץ על freehostia כשרת חינמי מהיר) שימושי, אך ההאדר לא מעוצב טוב. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקי,
תודה.. עוד תגובות? זקוק לתגובות.. תודה רבה ![]()
חבר חדש
|
נחמד שפר את העיצוב
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד.
בהצלחה. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
להגיד לך את האמת ? זה בכלל לא אתר,
עיצוב בסיסי, אחסון ודומיין חינמיים. תנסה להשקיע יותר בעיצוב וכמובן בפרטים הקטנים של האחסון והדומיין. buis. |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
בסיסי מדי, שפר את העיצוב, לא מספיק טוב לעומת המתחרים (דומיין, קידום, תיכנות וכו')
בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|