|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אני אמרתי שזה היה בסדר המעשה של דני קליין? לא!
# 2 |
Whatever
|
תודה באמת על ההסכמה.
מקווה שעל עניין סמי בכר אתה גם תסכים, אלא אם אתה אוהד הפועל י-ם, ואז כל מטרתך היא לבכות על זה שסמי בכר לקח לכם את האליפות... 5 וחצי דק' לסיום כשאתם ביתרון של 5+- ומכבי נראית שבורה.
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אוהד הפועל ירושלים עוד מהבטן. דבר שני, גם אתה וגם שאר אוהדי מכבי תקועים בראש ש"השופטים לקחו לכם את הניצחון" ואני מכיר את ההרגשה הזאת ולכן אני לא אכנס איתך לוויכוח כי לא נגיע לשום מקום. שיהיה לכם בהצלחה ביורוליג ותאמין לי שאני רק מחכה ליום שבו השיפוט בארץ יהיה נורמלי.
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני מסכים עם שריקה אחת שראיתי שהייתה לא במקום וזה עם העבירה ה-5 אם אני לא טועה של מוריס. אבל מה לעשות שזה מה שהשופטים ראו והחליטו לשרוק. גם העבירה ה-3 שהביאה את העבירה ה-4 (טכני) של דרור חג'ג' לא הייתה. אבל לבוא ולהגיד שבגלל השופטים הפועל ניצחה? לא מסכים. אם תבדוק טוב, תראה שבמהלך כל הריצה של ה-14-0 השופטים כמעט לא היו מעורבים. הרוב היה חטיפות ומלחמה של חג'ג', ארנולד, פניני, באוורס והשאר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|