![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה לגבי האדסנס..
אז ככה. אם מישהו רוצה שאני ידפק וגוגל יחסמו אותי. הוא לא יכול פשוט לשנות 100 פעם את האיפי וללחוץ מלא על האדסנס? ואז גוגל תגיד שאני מנסה לזייף קליקים ותחסום אותי?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
CEO at Foxfort Ltd
|
גוגל די מודעים לכל העניין הזה, הם לא חוסמים סתם ככה כשמישהו מחליט "להפיל" אתר. שלחתי להם מספר שאלות בנוגע לזה.
אני לא חושב שהנושא עד כדי כך מעורר רחמים שכל פרחח קטן יכול להפיל אדסנס של אתרים ענקיים שהשווי שלהם מסתכם במליוני שקלים (לדוגמא), מה איתכם? הבה ניכנס קצת לפרופורציות.
# 4 |
חבר מתקדם
|
או שפשוט ברגע שאתה רואה את הנסיון זיוף לדווח להם
ככה אתה בכל מקרה יוצא נקי |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
איזה שטויות אתה מדבר , ברגע שעושים לך את זה אתה אומר לגוגל , אולי גוגל אפילו ישאירו לך את הכמה דולרים האלה , ויצאת מורווח.
בקיצור , אם אתה רואה שעושים לך את זה אל תתפתה לכסף , תשלח לגוגל מכתב. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובזכות זה לאחר חסימה של החשבון שלי ל 24 שעות הוכחתי להם שדיווחתי והם שיחררו אותי לפעמים שווה להיות ישר עריכה: ולגבי זה שדיווחתי כל הדיווחים שלי בסביבות 5 +- לא לקחו אגורה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אבל מאיפה שאני ידע מתי לדווח ומתי לא. אני רואה כסף. נגיד 30 דולר. מה עכשיו אני יתחיל לדווח סתם?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Winner
|
אם אתה רואה עלייה פתאומית ברווחים בלי שום סיבה של למשל עלייה במיקום בתוצאות החיפוש וכו' אז זאת סיבה לדווח לדעתי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|