|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
הצעת מחיר| עבור שרת משחק CS 1.6.
שלום לכולם,
אני מחפש לקנות שרת משחק מעסק רשום שמספק קבלות\חשבוניות (לא מבין בזה) פרטים: שרת משחק 12 אנשים, עם המודים הבאים: adminmod , webmod , amxmod x, statsme mod אלה מודים בסיסיים. בקניית השרת שאקבל וונטריליו חינם לפחות 25 סלוטים. - וונטרילו מקורי בלבד. דברים חשובים: אך ורק עסק רשום. שרתים ללא לאגים ופינגים חשוב מאוד(!!) תמיכה רוב שעות היום. שהשרת ירוץ עם CDO [ושתהיה אפשרות לבטל אותו בעזרת פקודה] ואז להפעילו מחדש. אין נפילות. ולקוחות מרוצים. אם ישנה אפשרות,אז להריץ את השרת עוד היום ומחר בעל העסק יקבל את הכסף. אתם יכולים לתפוס אותי בתוכנות מסרים: icq: 359750887 msn: bronor_r@hotmail.com Last edited by Ruslanz; 02-02-08 at 20:13.. |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלום לך רוסלן,
שרת משחק CS 1.6 12 אנשים מודים בסיסיים. וונט 25 סלוטים ---- 60 ש"ח לחודש שרת יציב, חזק וחדש המשמש אך ורק לשרתי משחק. מספקים קבלות. מקבלים כל סוגי כרטיסי האשראי. לכל שאלה נוספת, 1-700-500-402 המשך יום טוב.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
באתר כתוב לך 50 ש''ח [ האם זה עדכני ? ] כי המחיר שנתת כאן זה 60 ש''ח. אבל זה לא לעניין, השאלה היא עם איזה מודים אני מקבל את זה? כי חשוב לי המודים adminmod , webmod , statsmemod , meta mod כל השאר לא אכפת לי. |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
Line-Serv תבחר את הקו להצלחה!
שלום רוסלן,
חברת Line-Serv היא בדיוק מה שאתה מחפש! 24 שעות תמיכה בתוכנות המסרים ותמיכה טלפונית רוב שעות היום ,השרתים נבדקים כל שעה עגולה,תמיכה מלאה בכל השירותים! בלי עבודות בעיניים!!! שרתים ללא פינגים,עובדים חלק,ועובדים על השרתים הכי טובים! אתר החברה: www.Line-Serv.Co.il ההצעה: 12 אנשים מודים בסיסיים תמיכה 24/7 [ניסיון היה לך] =-=-=-=-=-=- 60 שקלים כל השרתים מגיעים עם המודים הבאים: admin-mod,web-mod,meta-mod, amx-mod,statsme mod . כמובן שיש אפשרות לקנות עם השרתים מודים שהם לא בסיסיים. המוד CDO תוספת של 5 שקלים. פרטים ליצירת קשר: icq - 475943227 MSN - tal@line-serv.com Email: tal@line-serv.co.il פלאפון: 0509318996 בברכה והמשך שבוע טוב, צוות line-serv ![]() Last edited by Tal`s; 03-02-08 at 23:52.. |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() לא חשוב טל, קניתי כבר. תודה בכל אופן, שמור על קשר ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|