![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אישור paypal בכרטיס אשראיי
כמה שאלות בנושא:
1) למה צריך לאשר paypal בכרטיס אשראיי למה זה תורם? 2) אם יש עמלה לעידכון ה-paypal בכרטיס אשראיי? 3) אם אני מאשר את ה-paypal אני בעצם קונה דברים וזה מחייב את הכרטיס אשראיי שלי? אשמח לעוד מידע בנושא הנ"ל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
PAYPAL מעדפים שהלקוחות שלהם יאשרו בכ.א. כדי לדעת שהלקוחות באמת הולכים לעשות משהו עם הפייפאל ולא להעמיס סתם על השרת.
אין עמלה. למיטב זכרוני בעבר, אתה בעצם קונה בפייפאל דברים, וזה יורד לך בחשבון פייפאל, אתה מעביר מהכ.א. לפייפאל כסף.
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כרגע בחשבון שלי לא קיים סכום כסף הסכום עומד על 0$
אם אני ישאר את הכרטיס אשראיי ואני יבוא לקנות משהו שעולה נגיד 5$ זה יאשר את העיסקה ויוריד מהכרטיס אשראיי? |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני עכשוי רציתי לאשר את הכרטיס והוא רשם לי שאני ישלם 1.95$ עבור האישור בתור בונוס שיכנס לחשבון?<
כאילו אם יחייבו אותי כסף? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
1. אתה משלם 2$ 2. מקבל פירוט מויסה או ישראכרד 3. מסתכל על מספר תנוע בשורה של 2$ 4. מקליד את המספר באתר paypal זה נותן להם ביטחון להיתקדם איתך ולמשל לתת לך לעביר כסף לחשבון אחר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
באישור חשבון הפייפל אתה משלם סכום של כ- 1.95$ ולאחר כ-48 שעות לערך הסכום הזה (1.95$ ) מתווסף לך לחשבון הפייפל. (ככה שאתה לא משלם לפייפל, אתה בעצם מבצע העברה שהיא חובה מבחינתך לחשבון הפייפל שלך )
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|