![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש חבילת אירוח WIN
שלום,
אני מחפש חברה ותיקה שמאפשרת תשלום בכרטיס אשראי (ישרכרט) פרטי החבילה שאני מעוניין בה: - נפח אירוח 50-100 מ"ב. (אשמח לקבל הצעה גם וגם) - תעבורה - אין צורך ביותר מ5 ג"ב חודשי - תמיכה בשפות: ASP,ASP.NET,PHP חובה (מומלץ ASP.NET 2 ומעלה, וPHP 5 ומעלה) - תמיכה בבסיסי נתונים: Mysql מומלץ גם MSSQL (כמובן שגם אקסס... אשמח לקבל הצעה עם MSQQL ובלי MSSQL) - דומיינים: לפחות אחד. - תקופת התחייבות: שנה ומעלה ייעוד החבילה לפיתוח אתרים. הצעות אשמח לקבל כאן או בה"פ או במייל tal.aviel@gmail.com תודה, טל
# 2 |
חסום
|
ווינר סרב מספקת שירותים החל משנת 2004
החבילה שמתאימה לדרישות שלך הינה חבילת אחסון ווינר ווינדוס מיני או חבילת אחסון ווינר ווינדוס ברונז תמיכה בכל שפות התכנות תמיכה ב MySQL וגם MS SQL Server 2000/2005 וגם ב Microsoft Access ניתן לשלם בכל אמצעי תשלום , גם בכרטיס אשראי כמובן פרטים ליצירת קשר: משרדי ווינר סרב: 08-6650566 אתר אינטרנט : http://www.wserv.co.il/he/ |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מכיוון שציינת מאפיינים הנמצאים אצלנו במספר חבילות איחסון, אני מעוניין להפנות אותך לעמוד השוואת חבילות איחסון שלנו להתרשמות. שים לב שכל המחירים באתר כוללים מע"מ, ניתן לשלם בכל סוגי כרטיסי האשראי, ולשדרג את החבילות לפי מאפיינים ספציפיים. נשמח לראותך בין חוג לקוחותינו |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
חברת sPD Hosting בע"מ פועלת משנת 2001,מפעילה ומתחזקת מעל ל-90 שרתים במספר חוות שרתים שונות ברחבי הארץ והעולם. כל החבילות על בסיס שרתי Windows מתאימות לדרישותיך הטכניות, יחד עם זאת, מאפיינים התעבורה ושטח הדיסק שציינת תואמים מספר חבילות שונות אצלנו לכן אני ממליץ לך לבקר בעמוד השוואת חבילות אכסון Windows שבאתר. שים לב שבתשלום שנתי מראש מתקבלת הנחה קבועה בשיעור של 10%, כל המחירים באתר מוצגים בשקלים וכוללים מע"מ. ניתן לשלם בכל סוגי כ.א (למעט דיינרס), פרטים נוספים ניתן לקבל באתר החברה: http://www.spd.co.il או לחלופין בטלפון: 1599-55-99-77 שעות פעילות: ימים א'-ה' בשעות 09:00 - 17:00 מקרים דחופים 24/7 שבת שלום, דניאל. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
להלן הצעה מבית הום-סרב: - 250 מגה שטח אחסון. - 50GB תעבורה. - פאנל ניהול: HELM. - מסדי נתונים: 5MYSQL, אקסס ללא הגבלה. - תמיכה בASP.NET 1.0 ומעלה. - PHP4/5 - תמיכה ASP. ---- רק 50 ש"ח לחודש. (10% הנחה לתשלום שנתי מראש). תוכל לעיין בחבילות נוספות בכתובת: http://homeserv.co.il/windows.html מקבלים כל סוגי כרטיסי האשראי. שבוע טוב, HomeServ.
# 9 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם, אבחר כבר בחברה המתאימה. אפשר לנעול.
Ruslanz , כן על שתי השאלות. כתבתי בידיוק מה שאני רוצה. (ביקורת: ממליץ לך לשפץ את אתר החברה שלך, אצלי הוא נשבר לחלוטין.)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|