|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הרי אם כולם גונבים, למה שהם לא יגנבו? (את הכסף שלך כמובן) ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם היית יודע על מה אתה מדבר היית יודע שאין על הפסוק הזה רש"י מרוב שהוא "קשה" |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חומש שמות פרק כ' פסוק י"ג (כלומר פרשת יתרו שקראנו השבת) רש"י דיבור המתחיל:"לא תגנוב":"בגונב נפשות הכתובת מדבר...." שוב פעם,אל תשחק אותה צדיק אם אתה אפילו לא יודע לקרוא את הפירוש ולכל השאר: תנו לי סיבה אחת טובה למה לא להוריד? |
|
![]() |
![]() |
# 54 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר בקהילה
|
לא חוקי?-גם להוריד נוסעים באמצע הכביש זה לא חוקי,גם לסוע בלי חגורה זה לא חוקי,ועוד מיליון ואחד דברים שלא ממש מעניינים אף ישראלי עד שהוא לא חוטף קנס
לא מוסרי?-תגדיר לי מוסר? כי פעם היה מאוד מוסרי לשאת 100 נשים ולך תדע מה יהיה מחר מוסרי חטא-אם אתה מדבר הלכתית לפי הדת היהודית אז יש לי כמה תשובות בפרטי מעשה רע לשמו-זה אחד מכל אלה שאמרת מקודם |
![]() |
![]() |
# 56 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה לא שאין סיבה טובה, פשוט לך לא אכפת. |
|
![]() |
![]() |
# 57 |
חבר בקהילה
|
לא אכפת לי ממה? הרגע נתת לי 3 סיבות ואת שלושתן הסברתי לך למה הן לא חשובות
תן לי אחת חשובה |
![]() |
![]() |
# 58 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר בקהילה
|
והסברתי לך למה הן לא חשובות.........הדיון הזה קצת נתקע,לא? תקרא למעלה מה כתבתי על שלושת הסיבות
אם אתה יכול לסתור את מה שאמרתי תסתור זה כל הקטע בדיון נ.ב לא אכפת לי ממה? מזה שאנשים מורידים? נכון,לא אכפת לי, למה צריך להיות אכפת לי? |
![]() |
![]() |
# 60 |
CEO at Foxfort Ltd
|
אני מוריד הכל כי פשוט לא אכפת לי, חד וחלק
![]() אין לי משאבים לשלם על כל הדברים שאני חפץ בהם, וכשאני רואה שחצי עולם מוריד, אני לא מתכוון להיות הילד הטוב. וכן, אם "יגנבו" ממני אז אני אכעס ואתעצבן, אבל לא עושים את זה, ועד שלא יעשו את זה ו"ארגיש את זה על בשרי" אז כמו שאמרתי, I COULDNT CARE LESS. זה העולם, Face it.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|