|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
בקשת הצעת מחיר לאכסון 100-150MB
שלום, אני קונה לחברי אכסון.
הדרישות: 100MB-150MB מקום 10GB-15GB תעבורה. שרת לינוקס - תמיכה ב-PHP(מן הסתם). MySQL פאנל DA / CPanel. אפטיים - אני מעוניין שחברי לא יצטרך בכלל לדאוג לאפטיים, זאת אומרת כמעט ללא נפילות. אשמח להתחייבות לאפטיים. אשמח לקבל הצעה למחיר תלת חודשי ולמחיר חצי שנתי. הצעות כמה שיותר מהר בבקשה. אני לא מעוניין שום דומיין/הארכה, אני מעוניין במחיר נמוך. יום טוב, ואשמח להצעה מהירה, דניאל. Last edited by Daniel; 24-01-08 at 18:42.. סיבה: הוספת "הארכה" |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
מחיר החבילה הבאה: 150 מגה שטח אחסון 15 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה רק ב 20 ש"ח לחודש. מערכת הפעלה: לינוקס תמיכה ב php mysql פאנל ניהול directadmin מתחייבים לאפטיים של 98 אחוז לפחות. לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור קשר: www.guz.co.il/support 252235 המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
הנחות ומבצעים יש רק על החבילות המוצעות באתר:
www.guz.co.il/hosting בתשלום לחצי שנה מראש תקבל חצי חודש מתנה. בהזמנה לשנה מראש תקבל חודש שלם חינם. תודה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
שלום רב
ספיישל-סרב הוקמה בשנת 2006 על מנת לספק שרותי אינטרנט מיתקדמים למגזר האישי והעסקי כאחד. להלן הצעה מטעם ספיישל-סרב: חבילת אירוח אתרים קטנה שטח איחסון: 250Mb תעבורה חודשית: 25GB פאנל: Direct Admin -כל השאר ללא הגבלה- תשלום חודשי: 20₪ למה דווקא אנחנו? עסק רשום כחוק ומספק קבלות שנה וחצי וותק מבחר רב של שרתים התחייבות לאפטיים גבוה במיוחד מעוניין לשמוע עוד? צור קשר עוד היום! יפים קגנוב: 0546280878 גיא חדד: 0545822481 יש אפשרות ליצירת קשר ע"י תוכנות המסרים המידיים, מסנג'ר: guy AT special-serv.net אייסיקיו: 50068686 ערב טוב
# 7 |
עסק רשום [?]
|
שלום
200 מגה אחסון 15 ג'יגה תעבורה 30 שקל + מע"מ ( 34.5 כולל מע"מ ) אי סי - 97839691 support@drp.co.il www.drp.co.il |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
שלום תוכל לקנות 150MB אחסון ו 10GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה, על ידי SMS בעלות של 18 ש"ח לחודש ללא תמיכה טכנית לקנייה: http://www.local-host.co.il/index.php?page=smshost אם אתה רוצה בשיטה הרגילה, זה אומר העברה בנקאית או צ'ק, אז החבילה הכי קטנה היא: שטח אחסון: 200MB תעבורה: 15GB כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 20 ש"ח האופטייפ בלי העין הרע גבוה יצירת קשר טלפון: 0507400612 איסיקיו: 424547818 מסנג'ר: croc@bezeqint.net |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
הום-סרב תשמח לארח אותך על שרתיה. להלן הצעת מחיר: - שטח אחסון: 200MB - תעבורה חודשית: 20GB - כל השאר ללא הגבלה ---- ביקורת טובה על החברה מספקים קבלות. אפשרות לתשלום באמצעות כל סוגי כרטיסי האשראי. תודה והמשך יום נעים, הום-סרב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|