|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
כלי נוסף למקדמי אתרים: מאגר מחליפי קישורים.
רבותיי, הכירו את גטלינק,
גטלינק - האתר שיפתור לך את כל בעיות החלפת הקישורים יוצא לדרך. GetLink.co.il הינו אינדקס אשר מרכז בעלי אתרים שמבקשים להחליף קישורים האחד עם השני. במהלך השימוש בגטלינק, אתר החלפת הלינקים הפשוט ביותר, לא תסתבכו יותר מדי, תמצאו בדיוק את מה שאתם מחפשים - פרטנר לביצוע החלפת לינקים. גטלינק עשוי להכיל מאגר עצום של מחליפי קישורים מכל רחבי האינטרנט הישראלי - בוא לקחת חלק בזה גם אתה. מקדמי אתרים מנוסים לא טועים, החלפת קישורים גורמת לעלייה במיקום במנועי החיפוש ובמיוחד במנוע החיפוש הפופולרי גוגל. באמצעות הממשק הידידותי והפשוט של גטלינק תוכל להוסיף כמות בלתי מוגבלת של אתרים להחזרת קישורים. תוכלו להסיר את האתר ממאגר האתרים שרשומים לגטלינק בכל רגע, באמצעות לחיצה אחת. בעזרת המערכת היעילה של גטלינק הכוללת גם רכיב למניעת ספאם, תוכלו לבחור אם להציג את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם בגלוי לשאר המחליפים או להסתיר אותה ובכך למנוע את ההצפות המיותרות שרובכם בטח כבר מכירים. גטלינק הוא כלי עזר שימושי ופשוט בעבורך, לאחר תהליך הרשמה קצר תוכל להנות משרותי האתר ולחוות החלפת קישורים פשוטה יותר, יעילה יותר ורחבה יותר. לכניסה http://GetLink.co.il
# 2 |
הוסטסניון
|
נראה נחמד, לפי דעתי צריך לפצל את הקטגוריות לתת קטגוריות. לדוגמא, אינטרנט ומחשבים יתחלק ל בנייית אתרים, פורומים, וכו'.
בנוסף חובה לעשות שיהיה אפשר ליצור קשר עם מספר משתמשים בפעם אחת. זה לא אנושי לעבור אחד אחד ולשלוח הודעה. בהצלחה!
# 3 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין, אתם לא יכולים פשוט לתת קוד שישים אוטומטית קישורים בושא מסויים?
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
עסק רשום [?] |
ציטוט:
היום אני אישית מקבל עשרות פניות למייל ממחליפי קישורים וכולם איבדו את הגבול בין הצעה ל-הצקה. לכן אני חשוב שכדאי להחליף קישורים הרבה יותר איכותיים, במקום לבוא ו"בום טראח" להציע לכל העולם להחליף איתך קישורים. אגב, אלה שבחרו שלא להסתיר את כתובת המייל שלהם באתר - פשוט נפתח לך חלון אאוטלוק ואתה יכול לשמור את המייל שלהם לפעמים הבאות. ציטוט:
החלפת קישורים מאז ומתמיד בוצעה בצורה היעילה ביותר כאשר היא התנהלה עם אנשים. יחסי האנוש המעולים של מחליפי הקישורים הטובים אלה הם שהביאו את כמות הקישורים אותה הם השיגו. אין מה לעשות - יש אנשים שלא תמיד חושבים כמוך או כמוני שפשוט תצטרך לדבר איתם ולשכנע אותם - כאן נכנס לתפקיד המחליף קישורים. אפשרויות למיקוח ודיון תמיד באות בחשבון ולכן לא הכנסנו את זה לאתר.
![]() |
# 5 |
Winner
|
אתר נחמד מאוד .. מערכת הודעות פרטיות ועוד קטגוריות לא יזיקו
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
וואו !
אתר מדהים ! ממש אהבתי ונרשמתי,כל הכבוד =] עריכה, מה הקטע באתר אם אי אפשר לשלוח הודעות לבעלי האתרים? |
![]() |
![]() |
# 7 | ||
עסק רשום [?] |
ציטוט:
היום רב מחליפי הקישורים כך או כך מנהלים את ההחלפות שלהם בהודעות בדוא"ל האלקטרוני, ככה שאני גם לא בטוח עד כמה ההודעות פרטיות אפקטיביות במקרה הזה. בנוגע לקטגוריות - אני פתוח להצעות ![]() ציטוט:
מי שבחר שלהסתיר - אתה שולח את ההודעה דרך האתר. זה הקטע וזה מה שיפה לדעתי.
![]() |
# 8 | |
Winner
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד
נרשמתי |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
ד"א, לפי דעתי גם חסר שדה של פרטי האתר...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|