|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
היי,
אשמח לדעת +- בכמה תעבורה מדובר. כן, האם מדובר באתר קיים? אם כן:
במידה והאתר עדיין לא קיים, אשמח לדעת במה האתר יעסוק. את התשובות אתה מוזמן לרשום פה/לשלוח לי בה"פ. לאחר שתענה עליהן, אוכל להציע לך הצעת מחיר ממוקדת יותר. המשך יום נעים.
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תודה
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
אשמח לדעת כמה דברים. א. למה מיועד הרייסלר? ב. כמה בממוצע תעבורה תצטרך? ג. אתר קיים? פרט: התקפות, מסד, כניסיות ייחודיות ביום.. אתה מוזמן ליצור עימנו גם קשר בטלפון: 1-700-500-402 054-256-1199 052-617-2255
# 5 |
עסק רשום [?]
|
לפי הדרשיות שלך אני ממליץ לך להשכיר שרת
או לחלופין VPS יש לי כמה הצעות בשבילך לשרתים במחיר של 450 - 500 שקל בחודש צור איתי קשר לפרטים : אי סי - 97839691 support@drp.co.il www.drp.co.il |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
שלום לך,
שלום לך,
ברצוני להציעה לך את שירותי בעבור אחסון. אנחנו מספקים שירותי אחסון אתרים, ושרתים ייעודים, בנפחי אחסון גדולים וקטנים כאחד. אצלינו תוכל למצוא אחסון בין 30GB ל- 80GB ובין היתר אנחנו מספקים שרתים ייעודי. להל"ן המחירים: אחסון בכמות של 30GB במחיר: 280 ש"ח לחודש פלוס מע"מ. תעבורה חודשית : 450GB תיבות אימייל : 120 חינם PHP5, ASP, DOT.NET מסד נתונים: MSSQL, MYSQL, Access חשבונות -FTP ללא הגבלה שרתי windows 2003 server/לינוקס השכרת שרת יעודית: אחסון בכמות של 30GB עד 80GB: במחיר: 380 ש"ח לחודש פלוס מע"מ תעבורה חודשית : 550GB תיבות אימייל: 350 חינם PHP5, ASP, DOT.NET מסד נתונים: MSSQL, MYSQL, Access חשבונות -FTP ללא הגבלה ממשק ניהול על פי הזמנת הלקוח. שרתי windows 2003 server/לינוקס לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור עימנו קשר www.sitepoint.co.il info@sitepoint.co.il salse@sitepoint.co.il נייד: 052-3875696 |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אם כסף אינה בעיה , ומה שחשוב לך זו שרידות ורמת שירות גבוהה
ומכיוון שלא ציינת פלטפורמה מסויימת (לינוקס או וינדוס) לכן אני מזמין אותך לבקר בדף שרת וירטואלי מבוסס מערכת הפעלה Windows Server 2003 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|