|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] - צירוף קוד באופן אוטומטי - PHP
אולי הכותרת לא כזאת ברורה, אז אני אסביר את עצמי.
נגיד ויש לי מערכת PHP, ובתוכה קבצי שפה בתיקיה משלהם (בנויים במערך). עכשיו, אני רוצה שלכל קובץ שנמצא מחוץ לתיקייה הזאת (של הקבצי שפה), הקבצי שפה יתווספו אוטומטית (או לפחות אלה שאני צריך בשביל אותו קובץ), אבל העיקרון פה הוא שזה יעשה בלי שאני אצטרך לעשות require או include לכל קובץ (כלומר, באופן אוטומטי או בדרך קצרה יותר). אני יודע שזה אפשרי, אולי גם אפשר לבנות מחלקה שתעשה כזה דבר, או שיש דרכים אחרות יותר יעילות וטובות. אשמח לעזרה ![]() תודה מראש לכל העוזרים! ![]()
# 2 |
חבר מתקדם
|
אהמ... האמת שלא הבנתי כל כך מה אתה רוצה לעשות...
אבל אתה יכול לעשות את זה בשימוש בauto load תקרא על זה... זה יכול לעזור לך קצת במה שאתה צריך...
# 3 |
הוסטסניון
|
אז תעשה את זה בתוך קובץ שנטען בכל הקבצים.
נגיד למשל קובץ של המסד זה קובץ שכל האתר טוען אותו. אז אתה יכול לעשות קובץ שהוא נטען מכל האתר ושם לעשות כל מה שאתה רוצה כל פעם |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
אני לא יודע עד כמה הרעיון הזה יכול להיות טוב אבל..
תשתמש בMod_rewrite ותעשה שכל קובץ שאתה נכנס אליו, יוביל לקובץ אחר, והשם של הקובץ יועבר דרך GET. בקובץ הזה תעשה Include לקובץ שפה, וגם Include לקובץ שקיבלת בGET, וככה כל הקבצים יקבלו את הInclude הזה.
# 5 |
חבר בקהילה
|
נראה לי שהרעיון של Auto load יהיה שימושי, קראתי על זה טיפה.
דניאל, אני רוצה את זה מסודר, וככה זה לא ממש יהיה מסודר, תודה בכ"מ. תודה רבה! ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|