|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אקס מנהל
|
ישנה אפשרות להגן על עצמך גם מבחינה תוכנתית (Zend) וגם מבחינה משפטית, חתימה על הסכם סודיות בינך לבין חברת האחסון תפתור לך את הבעיה.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
Zend לא פריצה?
ובבקשה מאיפה אני משיג את התוכנה ואופן השימוש בה תודה |
![]() |
![]() |
# 13 |
מ.תיכנות
|
פיתרון הכי פשוט.. תשכיר לעצמך שרת נורמאלי מחברה רצינית, כך תוכל גם לאחסן לקוחות שלך.
אני קניתי לעצמי שרת וככה פתרתי את הבעיה הזו. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
קניה
לך לחנות מחשבים תחפש לך מפרט טוב (להתחלה אפשר לקנות משהו ב-2000 שקל) כמובן ללא כל השטיות כרטיס מסך וזה כי אתה לא צריך פשוט הכל מובנה תשקיע במעבד,זיכרון,ספק,לוח אם. תקנה מארז הכי קטנה שאפשר לקנות U2 / U1 אם קשה לך להשיג תקנה MICROATX תשלם כל חודשעל איחסון השרת בארון של מישהו בחווה משהו כמו 300-500 שקל (תלוי במארז המחשב שבעצמם הוא שרת) וזהו.. |
![]() |
![]() |
# 16 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה רק מספיק, משלם גם על אירוח השרת בארון וגם ניתוב לאינטרנט בסביבות ה500 שקל... עדיף כבר להשכיר יעודי לא? |
||
![]() |
![]() |
# 17 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם יש לך חומר כל כך חשוב אתה תקנה שרת ולא תשכיר. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
באמת אתה שואל את זה?
תקנה מחברה רצינית, ותפסיק לדאוג . תקנה מ-012/014 או כל חברה גדולה אחרת , ותחתום על הסכם סודיות . במקרה הכי גרוע תטבע אותם. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
שים לב שלא תמיד אפשר להשתמש בZEND, ברוב השרתים בימנו מותקנים גירסת ZEND 1.3 ולא גירסה 2, אני חושב שזה יוצר בעיה,
בכל אופן, בהצלחה.
# 20 |
מנהל ראשי
|
אם אתה לא סומך על החברה המאכסנת שלך, למה אתה עובד איתה?
מס' הערות לנק' שהוצגו כאן: 1. ההצפנה של ZEND (כלומר, הלקוח\המתכנת) עולה כסף, הפענוח (התוכנה שיושבת על השרת) לא. 2. שום חברה לא תחתום איתך על הסכם סודיות, גם לא ספקיות אינטרנט (במחיר הכי גבוה שתוכל לשלם לחודש..נגיד, 100 שקל? לא שווה להשקיע את השעה של העו"ד בהסכם, מעבר לזה..אם פורצים לאתר ולקחו את הקבצים שלך?- למה שהחברת אכסון תשבור את הראש בלהוכיח שהיא לא קשורה לעניין?). בקיצור, יש לך 2 פתרונות: 1. לרכוש, לאכסן, לנהל ולתחזק את השרת שלך- כך אין לך תלות באף אחד. 2. כמו שאופציה מס' 1 היא לא באמת אופציה- פשוט מאוד, לסמוך על חברת האכסון שלך או פשוט לא לעבוד איתה. אני אישית? באמת לא מבין את הפראנויה, באמת נראה לך שלחברת אכסון רצינית יש את הזמן והרצון לעבור על הקבצים של כל לקוח? אתה באמת חושב שהאפליקציה שלך שווה כל כך הרבה כסף וכל כך הרבה כאב ראש? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|