|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
סי שארפ - פלט יכלול את סכום ספרות המספר
עריכה: הצלחתי אפשר למחוק
היי יש לי שאלה לקלוט מס' , לא ידוע כמה ספרות, יכול להיות 200,000 ספרות וזה יציג לי את הסכום של הספרות זה מה שעשיתי: HTML קוד:
int sum, num,digit; sum = 0; Console.Write("Enter a number: "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); while (num > 0) { digit = num % 10; sum = sum + digit; num = num % 10; } Console.WriteLine("the sum of the numbers is: {0}", sum); אבל אומר לי כתוב מספר, אני כותב ולא מציג כלום בפלט תודה לעוזרים Last edited by דור; 11-12-07 at 17:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כמובן שאתה יכול לחסוך פה את המשתנה digit
אבל יש לך שגיאה פה.. במקום PHP קוד:
PHP קוד:
לדוגמא המספר 123 אם נעשה PHP קוד:
אם נעשה x x%10 יהיה שווה ל 3 אם נעשה x x/10 יהיה שווה ל 12 אז בשורה האחרונה שבתוך הלולאה אתה צריך להשאיר במשתנה num את כל המספרים חוץ מהמספר האחרון שכבר סכמת(מלשון סכום) אותו ובשורה האחרונה במקום PHP קוד:
PHP קוד:
Last edited by נריה; 11-12-07 at 18:28.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
זה לא נכון.. הוא "הגדיר" "משתנה" {0} ואז אחרי זה בפרמטרים הוא הגדיר אותו, ככה זה צריך להיות. (זה לא בידיוק "הגדיר" וגם לא בידיוק "משתנה" אבל לא היה לי איך להסביר את זה..)
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
זה אמור להיות ככה:
קוד:
int sum=0,num; Console.Write("Enter a number: "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); while (num > 0){ sum+=num%10; num/=10; } Console.WriteLine("the sum of the numbers is: "+num); |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
שוב, הסתדרתי כבר 2 דקות אחרי שפירסמתי,
תודה לכולם אפשר לנעול |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|